ΑΝΑΒΟΛΗ | 3ο ΟΠΑ RUN | Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως

ΑΝΑΒΟΛΗ | 3ο ΟΠΑ RUN | Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως

Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, λόγω της διάδοσης του SARS-Cov-2, καθώς και τα σχετικά μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης και με γνώμονα την προστασία και διασφάλιση της δημόσιας υγείας, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής, διοργανωτές του 3ου ΟΠΑ Run, ανακοινώνουν την αναβολή του Αγώνα “3ο ΟΠΑ Run” ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 17 Μαΐου στο Πεδίον του Άρεως.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του 3ου ΟΠΑ Run θα ανακοινωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής που έχουν γίνει έως τώρα μεταφέρονται αυτόματα σε νέα ημερομηνία, χωρίς καμία χρέωση.

-

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν το ΟΠΑ Run, έναν αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων, στο Πεδίον του Άρεως. Στόχος και της φετινής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως σε χώρο φιλικό προς την οικογένεια, τους νέους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής. Το ΟΠΑ Run είναι ένας αγώνας ανοιχτός για όλους, για φοιτητές, προσωπικό και αποφοίτους του ΟΠΑ, αλλά και για οποιονδήποτε φίλο του τρεξίματος και της πόλης. 

Το 3ο ΟΠΑ Run, το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου. Εντάσσεται στη στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του ΟΠΑ ως δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού «AUEB Volunteers», αποτελεί την πιο μαζική κοινωνική δράση του Πανεπιστημίου, ενώ ειδικά φέτος, εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων του Ιδρύματος. Η οργανωτική ομάδα αποτελείται κυρίως από φοιτήτριες και φοιτητές του Πανεπιστημίου.  

Φέτος η διοργάνωση θα εστιάσει ιδιαίτερα στη σημασία προστασίας του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα στην ανακύκλωση, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το κοινωνικό της αντίκτυπο.  Για πρώτη χρονιά, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε 4 προπονητικές ασκήσεις τις εβδομάδες πριν τον Αγώνα, από τα CosmosSport, χορηγό της φετινής διοργάνωσης.

Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων: Ώρα έναρξης 9:30 πμ. – Ώρα λήξης 10:45 πμ.
Κόστος: €3
Περίπατος 2 χιλιομέτρων: Ώρα έναρξης 11:00 πμ. – Ώρα λήξης 11:30 πμ.
Κόστος: Δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή: www.aueb.gr/oparun

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.