2912 | Nalyssa Green x Δεσποινίς Τρίχρωμη x Logout

2912 | Nalyssa Green x Δεσποινίς Τρίχρωμη x Logout

H Νalyssa Green, η Δεσποινίς Τρίχρωμη και ο Logout, ή αλλιώς το σχήμα 2912, θα τηρήσουν και φέτος την παράδοση που τους θέλει να κάνουν λάιβ από κοινού την προ-προ-παραμονή της πρωτοχρονιάς.
Θα συντραγουδήσουν συντραγούδια και συνδιασκευές με σύνθια και άλλα όμορφα όργανα στον γνωστό χώρο "ΡΟΜΑΝΤΣΟ", στο γεμάτο λαμπάκια κέντρο της Αθήνας.

Nalyssa Green
Η Nalyssa Green είναι συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια.
Έχει εκδώσει τρεις προσωπικούς δίσκους: Barock (2010), The Seed (2012) και το ελληνόφωνο Μπλουμ (2018).
Από το 2014 ασχολείται με τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για θεατρικές παραστάσεις.

Δεσποινίς Τρίχρωμη
Η Δεσποινίς Τρίχρωμη είναι μουσικός από την Αθήνα. Έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους, το "όνομα ζώο πράγμα" (2017) και το "Πού πάνε τα μπαλόνια;" (2014), ενώ ασχολείται και με την σύνθεση μουσικής για ταινίες και παραστάσεις. Παλιά είχε γράψει και μικρά βιβλία και κείμενα άλλα τα παράτησε.

LOGOUT
O Λογκάουτ κυκλοφόρησε στα μέσα της χρονιάς που μας πέρασε το 3ο άλμπουμ του, με όνομα "N91°". Τα 13 κομμάτια του δίσκου συνοδεύτηκαν από 13 διαφορετικά μουσικά βίντεο και από μια μικρή ιστορία για ένα ναυαγό, την οποία αναπαρήγαγε με διάφορους τρόπους μέσα στη χρονιά. Οι δύο προηγούμενοι του δίσκοι, "Paper Plane Flight Recorder" και "Little Things Buried in Concrete", είχαν κυκλοφορήσει το 2011 και το 2013. Συμμετέχει επίσης στο σχημα Τhe Place Within, του οποίου οι προ-δεκαετίας ηχογραφήσεις κυκλοφόρησαν επίσης εντός της φετινής χρονιάς. Αυτήν την περίοδο ηχογραφεί τον τέταρτο προσωπικό του δίσκο, που θα είναι και ο πρώτος του με στίχους στα ελληνικά.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.