23ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο σπίτι των Δρόμων Ζωής

23ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο σπίτι των Δρόμων Ζωής

Οι Δρόμοι Ζωής δηλώνουν για μια ακόμη φορά ένα «παρών» και μια απόφαση για παρουσία και συνέχεια, για μικρά σταθερά βήματα σ’ ένα δρόμο συνεργασίας και φιλίας, ιχνηλατώντας το βίωμα της αγάπης και της χαράς.

Φτάσαμε στο 23ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Δρόμων Ζωής στο Γκάζι. Η γειτονιά άλλαξε. Τα παιδιά μεγάλωσαν, μεγαλώνουν κι έρχονται άλλα. Από το Βοτανικό, τον Κεραμικό, το Γκάζι. Εκείνο που έμεινε αναλλοίωτο είναι το κέφι για γιορτή και προσφορά. Για την ετήσια καθιερωμένη μας συνάντηση.

Τέτοιες μέρες, οι εθελοντές των Δρόμων Ζωής ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή του Bazaar που εξασφαλίζει και τη λειτουργία της Οργάνωσης. Ο αμιγώς εθελοντικός κι αυτόνομος χαρακτήρας της υποστηρίζει μια ανοιχτή κοινωνία και προσιτή γνώση για τα παιδιά που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού, κάτω από συνθήκες δύσκολες, ανέχειας και πολλές φορές αποκλεισμού.

Με “Φροντίδα” για τις οικογένειές τους, το μικρό αλλά πάντα γεμάτο κοινωνικό παντοπωλείο μας κάνει τα μαγικά του. Σκοπός να βρίσκουν όλοι το δικό τους δρόμο, με αξιοπρέπεια.

Φέτος πήραμε μια μεγάλη απόφαση, το Bazaar να διοργανωθεί στο Κέντρο Επικοινωνίας. Στο σπίτι των Δρόμων Ζωής. Κι έχει μια χαρά για μας αυτό. Σας υποδεχόμαστε στο κέντρο μας για να μοιραστούμε την ατμόσφαιρα της δουλειάς μας που είναι διάχυτη παντού. Η κουζίνα μας θα φιλοξενήσει το μπαρ. Το σαλόνι μας τις χειροτεχνίες. Κάθε δωμάτιο θα έχει μια έκπληξη.

Το κέντρο φέτος θα είναι σαν τον αέρα μιας παιδικής ζωγραφιάς. Το «ανάμεσα στον ουρανό και τη γη» που για τα παιδιά είναι η απεικόνιση της ζωής μας. Ο αέρας ο δικός μας θα έχει τα καλούδια που έφτιαξε η ομάδα μαγειρικής μας, τα καλλυντικά και τις χειροποίητες δημιουργίες της ομάδας χειροτεχνίας, βιβλία και μερικά επιλεγμένα αντικείμενα που έχουν ζήσει σε άλλα χέρια πριν τα αγγίξουν τα δικά σας, και βέβαια τους εθελοντές και τα παιδιά των Δρόμων Ζωής.

Οι εθελοντές και τα παιδιά των Δρόμων Ζωής, μας περιμένουν με ανοιχτή καρδιά και ανοιχτή αγκαλιά, όπως το ζωγραφίζει η ψυχή τους! 

Bazaar info
Ωράριο λειτουργίας
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου: 10:00-21:00
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου: 10:00-20:00

* Περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική δράση των Δρόμων Ζωής: www.dromoi-zois.gr 
www.facebook.com/dromoizois
www.instagram.com/dromoi.zois

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.