1ο Διεθνές Ψυχαναλυτικό Συμπόσιο “Ο Φρόυντ στην Ακρόπολη”

1ο Διεθνές Ψυχαναλυτικό Συμπόσιο “Ο Φρόυντ στην Ακρόπολη”

To 1ο Διεθνές Ψυχαναλυτικό Συμπόσιο «Ο Φρόυντ στην Ακρόπολη» διοργανώνεται στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Μουσείο της Ακρόπολης, από την εταιρεία οπτικής επικοινωνίας “Lectus adv” με επιστημονικό φορέα την «Άερτον Ψυχολογικές Υπηρεσίες».

Ο πρώτος άξονας αφορά στις ομιλίες και τις συζητήσεις που θα γίνουν από επιφανείς Έλληνες και ξένους ψυχαναλυτές. Ο δεύτερος άξονας θα είναι βιωματικός, μιας και όποιοι από τους συμμετέχοντες το επιθυμούν θα μπορούν να πάρουν μέρος στη βιωματική ξενάγηση που θα γίνει στο Βράχο της Ακρόπολης.

Μέσα από το Συμπόσιο αυτό φιλοδοξούν να αναθερμανθούν το ενδιαφέρον τόσο των ειδικών όσο και του κοινού για την Ψυχανάλυση και να αναδειχθεί η παγκοσμιότητα και η μοναδικότητα της Ελλάδας ως λίκνου του δυτικού πολιτισμού και πηγής έμπνευσης του ιδρυτή της Ψυχανάλυσης.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.