1η συνάντηση πολιτισμού & αλληλεγγύης | Κοινωνία πολιτών Βριλησσίων

1η συνάντηση πολιτισμού & αλληλεγγύης | Κοινωνία πολιτών Βριλησσίων

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Βριλησσίων στο πλαίσιο των δράσεων, που αναπτύσσει για τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη, οργανώνει 20-22/9/2021 στο θέατρο Νταμάρι - ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ την 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Μια σημαντική συνάντηση, ανθρώπων και έργων, που στόχο έχει τη συνύπαρξη και το διάλογο ενεργών πολιτών, την ανάδειξη ιστορικών κτηρίων και τόπων της ευρύτερης περιοχής, αλλά και των ιστορικών διαδρομών, που οδηγούν στο παρόν. Μια συνάντηση, που θα στηρίζει το διάλογο και τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση προβλημάτων, που δημιουργεί η κλιματική κρίση. Προτεραιότητες για την ΚτΠ αποτελούν το περιβάλλον, η αναζήτηση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής και η βαθειά  πεποίθηση ότι η αλληλέγγυα συμπεριφορά είναι η ύψιστη πολιτισμική αντίδραση και απάντηση στα όσα δυσάρεστε συμβαίνουν.

Η 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι μια γιορτή για τον πολιτισμό, αλλά και την προώθηση της κουλτούρας αλληλεγγύης, που πλέον είναι καθημερινή υπόθεση. Πλαισιώνεται επίσης με τη λειτουργία ενός μικρού βιβλιοπωλείου και μιας μικρής μουσικής σκηνής στο χώρο υποδοχής του θεάτρου.

Το πρόγραμμα της 1ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ + ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ διαμορφώνεται ως εξής:

 

Δευτέρα 20.09.2021, ώρα 20.30

«Αρίστος» του Θωμά Κοροβίνη | Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαγεωργίου

 

Τρίτη 21.09.2021, ώρα 20.30 

«Τραγουδώντας την ευτυχία» | Γιώτα Νέγκα

Επιμέλεια προγράμματος:  Λίνα Νικολακοπούλου

 

Τετάρτη 22.09.2021, ώρα 20.30 

«Αντιγόνη» του Σοφοκλή | Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης

Τετάρτη 22.09.2021, ώρα 22.15    

Αφιέρωμα Μίκης Θεοδωράκης:«10 + 1 Μπαλάντες για τον έρωτα» | Κώστας Θωμαΐδης

                       

Στο χώρο θα λειτουργήσει μικρό βιβλιοπωλείο και μια μικρή μουσική σκηνή.

Προπώληση: Viva.gr [ Γ. ΝΕΓΚΑ | ΑΝΤΙΓΟΝΗ]

                       Ticketservices.gr [AΡΙΣΤΟΣ ]

                       Κατάστημα ΔΩΔΩΝΗ | Πλατεία Βριλησσίων

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.