16ο Athens Tattoo Convention

16ο Athens Tattoo Convention

Δεν ήταν δυνατόν να μη δηλώσει και φέτος ηχηρό “παρών”! Το 16ο Athens Tattoo Convention είναι γεγονός και επιστρέφει φέτος το τριήμερο 17, 18 & 19 Μαΐου στο ΤΑΕ ΚWON DO έτοιμο να κλέψει τις εντυπώσεις και να σας… στιγματίσει! 

Το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo θαγιορτάσει τα 16α του γενέθλια στο πιο πληθωρικό event της πόλης και θα κάνει το Κλειστό Γήπεδο του Φαλήρου να μοιάζει με πολύβουο μελίσσι, καθώς δεκάδες μηχανάκια θα “χτυπούν” ασταμάτητα σχέδια δίνοντας τον ρυθμό στο μεγαλύτερο ραντεβού για τον κόσμο των tattoos στηνΑθήνα.

Feelgood διάθεση, μουσική στα ηχεία, άπειρα χρώματα και στάμπες σε περιμένουν για να διαλέξεις το επόμενο σχέδιο που θα χτυπήσεις στο σώμα σου.

Το Athens Tattoo Convention δεν έχει τυχαία χαρακτηριστεί ως «ένα από τα καλύτερα στον κόσμο». Ξεκίνησε ως εσωτερική ανάγκη μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που τους συνέδεε η αγάπη για την τέχνη και την κουλτούρα των tattoo και έχει πλέον εξελιχθεί σε μια απίστευτη εμπειρία για αμέτρητους επισκέπτες και σε ετήσια παγκόσμια συνάντηση των απανταχού tattoo lovers.

Η συνάντηση αυτή δεν αποτελεί απλώς και μόνο μια επίδειξη ταλέντου, αλλά μια γιορτή της κοινότητας των tattoo lovers, μια ένωση πολιτισμών και καταβολών, όπου η διαφορετικότητα κυριαρχεί και η ατομικότητα γίνεται αντικείμενο γιορτής! Επισκέπτες από όλο τον κόσμο έρχονται αποκλειστικά για την εμπειρία του Athens Tattoo Convention, αλλά και για να γνωρίσουν την αφρόκρεμα των καλλιτεχνών του είδους.

Φέτος, το urban party του Athens Tattoo Convention θα είναι πιο διεθνές, πιο εμπλουτισμένο και πιο καλειδοσκοπικό από κάθε άλλη χρονιά. Περισσότεροι από 400 διεθνώς αναγνωρισμένοι tattoo artists από το εξωτερικό και την Ελλάδα θα προβάλλουν το μοναδικό τους στυλ με live tattooing και tattoo contests μετατρέποντας τα σώματα σε ζωντανά έργα τέχνης.

Εξαιρετικά πλούσιες είναι και οι παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης που περιλαμβάνουν: Dj sets, Live Bands,Food & Drinks, Art Exhibitions, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show, Κids Playground, Body Painting, Show Acrobatics και εντυπωσιακά fire performances.

→ Να σημειώσουμε ότι το Athens Tattoo Convention στηρίζει από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του τον Οργανισμό Make A Wish. Μέσω της ενέργειας  STAR YOUR BODY, στην οποία ο επισκέπτης κάνει ένα τατού από επιλεγμένα σχέδια αστεριών, το 100% του αντιτίμου πάει στον οργανισμό και την πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Μέχρι σήμερα οι καλλιτέχνες μας έχουν ζωγραφίσει περισσότερα από 5.000 αστεράκια και συνεχίζουμε!

→ Σημαντικός πρωταγωνιστής πλέον είναι το ATHENS TATTOO ACADEMY: H Ακαδημία των Ιδρυτών του Athens Tattoo Convention με πλήρη μαθήματα και σεμινάρια γύρω από την διδαχή της τέχνης του tattoo και του piercing σε νέους καλλιτέχνες και μελλοντικά ταλέντα.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.