15η Ποδηλατική Βόλτα & Συζήτηση

15η Ποδηλατική Βόλτα & Συζήτηση

Η Ομάδα Ποδηλατική Ελευσίνα και η Ομάδα Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Ελευσίνας διοργανώνουν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 την 15η Ποδηλατική Βόλτα, καθώς και Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα «Ποδήλατο και Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στην Ελευσίνα 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», σε συνεργασία με την Ελευσίνα 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και το εργαστήριο Youth Lab. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της βόλτας στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό, στα γραφεία της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης της Ελευσίνας 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Πληροφορίες

10.00: Συγκέντρωση Πλατεία Λαού, Ελευθερίου Βενιζέλου & Πίνδου
10.45: Ενδιάμεση στάση στη Βλύχα, μέσω της οδού Πίνδου-Παπαγιάννη-Φ. Φουτρή-Αφών Μουρίκη-Κανελλοπούλου-εγκαταστάσεις «ΤΙΤΑΝ»-Βλύχα
11.45: Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός μέσω των εγκαταστάσεων «ΤΙΤΑΝ»-Κανελλοπούλου- Νικολαΐδου-Πλατεία Ηρώων Ιερά οδός-Παγκάλου-Χατζηδάκη-Περσεφόνης-Ι. Αγάθου-Παλαιός Σταθμός Γραφεία Ελευσίνα 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης

12.00: Έναρξη Ανοικτής Συζήτησης

COVID - Μένουμε Ασφαλείς

Οι ποδηλάτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκα, την οποία συνιστάται να φορούν, όταν δεν ποδηλατούν.

Κάθε συμμετέχων ποδηλάτης φροντίζει για την καλή κατάσταση του ποδηλάτου του και τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Οι ποδηλάτες συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο με δική τους ευθύνη, ενώ οι συνοδοί ανηλίκων αναλαμβάνουν εκείνοι αποκλειστικά την ευθύνη των ανηλίκων που συνοδεύουν.
Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για τα παιδιά και συνιστάται και για τους ενήλικες.

Οι φίλοι ποδηλάτες μπορούν να εισέρχονται και ενδιάμεσα της διαδρομής. Θα υπάρχει ιατρικό ΚΙΤ πρώτων βοηθειών. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ποδηλάτης είναι ιατρός, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την ΠΠΕ 2023.

Οι ενήλικες που θα συνοδεύσουν παιδιά έως 10 ετών, συνιστάται να βεβαιωθούν ότι οι μικροί ποδηλάτες μπορούν να ανταπεξέλθουν στο μήκος της διαδρομής κι ότι έχουν το κατάλληλο μέγεθος ποδηλάτου.

Στην Ανοιχτή Συζήτηση οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test και self test τα παιδιά.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.