14ο Vinyl is Back ft. Locomondo

14ο Vinyl is Back ft. Locomondo

Ο χειμώνας έρχεται και η μουσική ενώνει! Το Vinyl is Back ανανεωμένο, γεμάτο βινύλια, παράλληλες εκδηλώσεις και εκπλήξεις,επιστρέφει στο χώρο που αγάπησε ο κόσμος και ζητούσε περισσότερο!

Το “Cine Κεραμεικός” μετά από τρία χρόνια ακριβώς, θα φιλοξένησει πάλι την κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο, την Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Δεκεμβρίου. Όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο όλο το τριήμερο.

Τα καλύτερα πάρτυ γίνονται με βινύλιο και το πικάπ θα παίζει Locomondo! Το VinylisBack, πιστό στις αρχικές εξαγγελίες του, προχωρά στην κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου της σειράς “VinylisBack – LiveSessions” με τη ζωντανή ηχογράφηση των Locomondo, που τόσο περιμένουν οι vinylmaniacs. Περισσότερες λεπτομέρειες για το συλλεκτικό βινύλιο που θα διατεθεί αποκλειστικά το τριήμερο στο “CineΚεραμεικός”, θα ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Το VinylisBack συνεχίζει να γράφει ιστορία: μετά από 5 χρόνια ζωντανής παρουσίας με την εκδήλωση - θεσμό για το βινύλιο, βάζει χρώμα και δίνει ρυθμό στη ζωή μας, συμμετέχοντας και το ίδιο στην παραγωγή δίσκων βινυλίου και βάζοντας τη σφραγίδα του στην ολική επιστροφή του βινυλίου!

Είναι τρέλα, είναι μανία, είναι ρυθμός, είναι μαγεία! Είναι η χαρά της εποχής!

Ζήστε μία συναρπαστική εμπειρία στο μοναδικό σόου αφιερωμένο στο βινύλιο. Δίσκοι, πικάπ, αξεσουάρ, αλλά και μία σειρά από live εμφανίσεις καλλιτεχνών και d.j.s δημιουργούν τη γνώριμη πια σε όλους ατμόσφαιρα μουσικής γιορτής.

Επίσης, στο μεγάλο ραντεβού του βινυλίου και της μουσικής, σας περιμένουν κληρώσεις και δώρα, όλες οι νέες κυκλοφορίες βινυλίων, δισκογραφικές εκπλήξεις, συμμετοχές γνωστών δισκάδικων, ανεξάρτητων εταιρειών και ιδιωτών, χειροτεχνίες που συναντούν την κουλτούρα της μουσικής και πολύς χορός, σε μία εκδήλωση με πολύ μεράκι όπως πάντα: είναι το 14ο VinylisBack!

Το Δισκοπωλείο!

Σημείο αναφοράς στην επίσκεψη των vinylmaniacs είναι το «Δισκοπωλείο», ένα ειδικά διαμορφωμένο δισκάδικο σε ρεαλιστικό μέγεθος, όπου όλοι θέλουν να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία! Καινούργια συλλεκτικά posters, σύγχρονα vintage πικαπάκια διαθέσιμα προς ακρόαση δίσκων και αναμνηστικά από το VinylisBack!

Στο «Δισκοπωλείο» του 14ου VinylisBack, θα μπορέσετε, φυσικά, να προμηθευτείτε τοδεύτερο δίσκο της σειράς “VinylisBack – LiveSessions” με τη ζωντανή ηχογράφηση των Locomondo, καθώς και τα ελάχιστα εναπομείναντα κομμάτια του πρώτου δίσκου της σειράς, με τα «Υπόγεια Ρεύματα».

Hit the Music!

Το παιχνίδι που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους! Σημάδεψε σωστά, μάζεψε πόντους και κέρδισε υπέροχα μουσικά δώρα! Στο χώρο του Δισκοπωλείου.

Ποιοι συμμετέχουν στο "Vinyl is Back" :

* Καταστήματα πώλησης δίσκων

* Ιδιώτες/ Συλλέκτες δίσκων

* Δισκογραφικές εταιρείες που παράγουν δουλειές καλλιτεχνών και σε βινύλιο

* Μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων (πικάπ, ενισχυτές κοκ)

* Αξεσουάρ για βινύλια

* Είδη αποθήκευσης δίσκων βινυλίου

* Αξεσουάρ και ανταλλακτικά για πικάπ

* Έπιπλα/Βάσεις για ηχοσυστήματα

* Μουσικές Αφίσες, Μουσικά T-shirts & Μπλούζες

* Μουσικά Βιβλία

* Handmade Express Bazaar

* Πωλητές Μουσικών Οργάνων (εταιρείες/ ιδιώτες)

 

Ώρες λειτουργίας :

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου : 5 μ.μ. - 9 μ.μ. Σάββατο 8 Δεκεμβρίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ. Κυριακή 9 Δεκεμβρίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το 14ο "VINYL IS BACK"!  Be there!