14ο Athens International Tattoo Convention

14ο Athens International Tattoo Convention

Ο χαρακτηριστικός βόμβος από τα μοτεράκια των tattoo artists θα μας αναστατώσει και πάλι στο 14ο Athens International Tattoo Convention.

Το Γήπεδο ΤΑΕ ΚWON DO ... the ultimate gallery. Το ανθρώπινο σώμα - ο "ξεχωριστός" καμβάς - θα μαρτυρά τη χαρτογράφηση της ζωής του κάθε tattoo lover.
TEXNH και άφθονο μελάνι...

Περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες, fans του tattoo, επαγγελματίες του είδους και εκπρόσωποι διαφορετικών τεχνών συγκεντρώνονται σε αυτό το event για να γνωρίσουν κορυφαίους tattoo artists και all star προσωπικότητες της τέχνης της δερματοστιξίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και να ζήσουν μία μοναδική τριήμερη εμπειρία. Το ATC δεν είναι μόνο ένα event όπου θα επιλέξεις και θα κάνεις το επόμενο σου tatoo! Είναι το μεγαλύτερο 3- day urban party της πόλης με art εκθέσεις, skate park, food & drinks, game rooms, φιλανθρωπική δράση, fun experiences, διαγωνισμούς, live acts, DJ Sets, και δεκάδες ακόμα activities.

Είτε είσαι λάτρης της τέχνης της δερματοστιξίας, είτε απλά θέλεις να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία ενός 3ήμερου φεστιβάλ, γεμάτο από δημιουργικότητα, live μουσική και διαγωνισμούς μεταξύ των καλύτερων tattoo artists του κόσμου, το σημείο συνάντησης είναι ένα!

Και όλα αυτά στις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου εφόσον όλοι είμαστε καλά!

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.