12ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ Θεατρικών Αναλογίων

12ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ Θεατρικών Αναλογίων

Το Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ Θεατρικών Αναλογίων φτάνει το 2023 στην δωδέκατη έκδοσή του παρουσιάζοντας τέσσερα έργα του σύγχρονου ισπανικού ρεπερτορίου

Για 12η χρονιά, το Φεστιβάλ επιστρέφει με σειρά έργων που στρέφονται γύρω απο επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα, αιχμηρά ερωτήματα και βαθιά συναισθηματικά διλήμματα, υπό τη διεύθυνση Ελλήνων σκηνοθετών και με την συμμετοχή Ελλήνων ηθοποιών. Τα φετινά έργα είναι Μια θεραπεία ολικής αλέσεως των Μαρκ Αντζελέτ και Κριστίνα Κλεμέντε, σε σκηνοθεσία Ζωής Ξανθοπούλου, Αν δεν σε είχα γνωρίσει του Σέρτζι Μπελμπέλ, σε σκηνοθεσία Αντώνη Γαλέου, Χάμελιν του Χουάν Μαγιόργκα, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη και Φιτζρόι του Τζόρντι Γκαλσεράν, σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα.

Φέτος θα παρακολουθήσουν τα αναλόγια των έργων τους οι Μαρκ Αντζελέτ και Κριστίνα Κλεμέντε και ο Τζόρντι Γκαλσεράν και στη συνέχεια θα συζητήσουν με το κοινό.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.