11ο Μουσικό Φεστιβάλ Αρβανίτσας

11ο Μουσικό Φεστιβάλ Αρβανίτσας

Το Φεστιβάλ της Αρβανίτσας, το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ του είδους τόσο κοντά στην Αττική, που σύστησε τις ομορφιές του βουνού στους φίλους της καλής ελληνικής μουσικής, μας δίνει ραντεβού για φέτος από την Παρασκευή 12 ως την Κυριακή 14 Ιουλίου, όπως πάντα στην καρδιά του Ελικώνα! 

Ένα από τα μεγαλύτερα κατασκηνωτικά φεστιβάλ στην Ελλάδα, και το μεγαλύτερο τόσο κοντά στην Αθήνα, το Φεστιβάλ Δάσους της Αρβανίτσας, επιστρέφει για 11η φορά φέτος, με ένα εντυπωσιακό line-up, όπως κάθε χρόνο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & 100°C
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
SOCIAL WASTE

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΤΣΩΤΑΣ

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου διοργανώνει το 11ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο, 3ήμερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής που πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, τον Ιούλιο, στο πανέμορφο οροπέδιο του Ελικώνα, σε υψόμετρο 1000 μέτρων, κάτω από τη φυσική σκιά των δέντρων.

Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος όσοι προμηθεύονται 3ήμερα εισιτήρια μπορούν να κατασκηνώσουν δωρεάν στο βουνό, σε μια τεράστια, εντυπωσιακής ομορφιάς έκταση, γεμάτη αιωνόβια έλατα. Για τις μέρες του φεστιβάλ, ο χώρος εξοπλίζεται στοχευμένα για την εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών και επισκεπτών. αναλυτικότερα, στο χώρο θα υπάρχουν κυλικείο, μπαρ, ψησταριά, χημικές τουαλέτες, ντουζιέρες, ιατρείο και 2 ασθενοφόρα, καθώς επίσης και παρουσία της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Κέντρο Επιχειρήσεων Λιβαδειάς.

Η περιοχή
Στο δάσος της Αρβανίτσας,η ανθρώπινη παρέμβαση είναι ελάχιστη. Η περιοχή απέχει 5' λεπτά (7 χλμ) μακριά από το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ) από την Αθήνα, ενώ οι παραλίες του Κορινθιακού κόλπου βρίσκονται σε απόσταση μόλις μισής ώρας με το αυτοκίνητο.

Ο Ε. Ο. Σ. Κυριακίου

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κυριακίου είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος και δυναμικός οργανισμός, που διοργανώνει πεζοπορίες και αναβάσεις σε βουνά και φαράγγια σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διαδίδοντας την αγάπη για τη Φύση. Το φεστιβάλ το οραματίστηκε και το υλοποίησε στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αναδείξει την εξαιρετική ομορφιά της περιοχής. Και σήμερα, 13 χρόνια μετά, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβαλικά γεγονότα του καλοκαιριού!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτιάς γιατί κινδυνεύει το δάσος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΔΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τριήμερο-ισχύει και για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ
Μονοήμερο-ισχύει για 1 από τις 3 μέρες του φεστιβάλ (Η κατασκήνωση δεν είναι διαθέσιμη στους κατόχους αυτού του εισιτηρίου)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση:
Τριήμερο
, τιμή 35€ Μονοήμερο, τιμή 15€

Ταμείο (πύλες εισόδου φεστιβάλ) 
Τριήμερο, τιμή 45€ Μονοήμερο, τιμή 20€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΑΘΗΝΑ
«Music Corner»-Πανεπιστημίου 56

Τηλ. 210 3304000-https://facebook.us17.list-manage.com/track/click?u=ca273a95bbd3cb7dc26039b41&id=e32da653ed&e=bea0a02d1b

ΛΙΒΑΔΕΙΑ
«ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ»

(γίνονται κρατήσεις)

ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-Κυριάκι Βοιωτίας 
Τηλ. 6937596715-6955773947-6972850602-6909192890

Σημείωση σχετικά με την απουσία online πώλησης:

Το φεστιβάλ δεν διαθέτει τη δυνατότητα online διάθεσης εισιτηρίων, δεδομένης της αδυναμίας ελέγχου (μέσω scanning του barcode) στην περιοχή του βουνού (τα μηχανήματα δεν μπορούν να συνδεθούν λόγω έλλειψης δυνατού σήματος).

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ-ΠΕΡιΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.