11 χρόνια Λατέρνατιβ // the party

11 χρόνια Λατέρνατιβ // the party

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί, συντάκτες σε κάποια από τα πιο γνωστά μέσα της Αθήνας, συχνοί επισκέπτες των decks της πόλης, μα πάνω από όλα φίλοι, ο Παναγιώτης Μένεγος και ο Σταύρος Διοσκουρίδης, γιορτάζουν τα 11 χρόνια της γνωριμίας τους που σίγουρα τους άλλαξαν τη ζωή σε ένα πάρτι που υπόσχεται να μας κρατήσει ως το πρωί εν χορώ!

---

11 κι ούτε ένα τηλεφώνημα;
Σχεδόν δεν πήραμε ο ένας τον άλλον, αυτόν τον τελευταίο χρόνο που μεσολάβησε από το περσινό μεγαλειώδες/διθυραμβικό/επικό/λαοθαλασσάτο/κοσμογονικό/συνταρακτικό πάρτι που διοργανώσαμε και πάλι στο six d.o.g.s. για να γιορτάσουμε μια δεκαετία στα FM.
Τα έφερε έτσι η ζωή που δεν ξανασμίξαμε στα decks για να διαλέξουμε μουσική κάποια βραδιά τις τελευταίες 360τόσες βραδιές. Το κρατάμε και το διορθώνουμε το βράδυ του Σαββάτου 20/4, σε ένα πάρτυ που θέλουμε να έρθετε και να τα γκρεμίσετε όλα. Τίποτα περισσότερο, τίτοτα λιγότερο.
Μαζί μας το παντός καιρού «πειρατικό» Express Skopelitis (Iro-Mouzakis) που φέρνει το καλοκαίρι 24/7.
Αυτά τα ολίγα,
Σταύρος Διoσκουρίδης - Παναγιώτης Μένεγος, τα δικά σας παιδιά οι Λατέρνατιβ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.