100 λέξεις σε 100 ώρες | Γράψτε για τη «σχεδία»

100 λέξεις σε 100 ώρες | Γράψτε για τη «σχεδία»

Μένουμε σπίτι, γιατί έχουμε σπίτι. Κάποιοι δεν έχουν. Κάποιοι χρειάζονται μία σχεδία να επιπλεύσουν. Για την άμεση στήριξη των αστέγων που υποστηρίζει το περιοδικό δρόμου «σχεδία», διοργανώνεται ένας διαγωνισμός μικροδιηγήματος. Γράφουμε μια ιστορία με 100 λέξεις. Λέξεις – σχεδία, με θέμα «σχεδία», για τη «σχεδία».
100 λέξεις σε 100 ώρες. #μένουμε σπίτι #γράφουμε σπίτι, φροντίζουμε γι’ αυτούς που δεν έχουν σπίτι.

Λεπτομέρειες Διαγωνισμού – Όροι συμμετοχής
Τα κείμενα που θα επιλεγούν θα συμπεριληφθούν σε μια συλλογική έκδοση, την οποία θα επιμεληθούν οι εκδόσεις «Παρατηρητής της Θράκης» και θα εκδοθεί από την εταιρεία 2K Project Ε.Π.Ε.

Το σύνολο των εσόδων που θα προκύψουν από τις πωλήσεις της έκδοσης θα διατεθούν στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Διογένης ΜΚΟ», που εκδίδει το περιοδικό «σχεδία» και υποστηρίζει, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, την προσπάθεια των αστέγων και των κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό.

Την επιτροπή που θα επιλέξει τα κείμενα αποτελούν οι:
• Τζένη Κατσαρή-Βαφειάδη, φιλόλογος – επιμελήτρια εκδόσεων
• Σπύρος Κιοσσές, φιλόλογος - ποιητής
• Χάρης Μιχαλόπουλος, φιλόλογος - ποιητής
• Φωτεινή Ναούμ, συγγραφέας

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.