10 χρόνια THE CoMUSEUM | Διαδικτυακό Συνέδριο & Εργαστήρια

10 χρόνια THE CoMUSEUM | Διαδικτυακό Συνέδριο & Εργαστήρια

Το 10o Διεθνές Συνέδριο CoMuseum θα πραγματοποιηθεί στις 2 – 4 Δεκεμβρίου, 2020. Λόγω των περιοριστικών μέτρων που σχετίζονται με την νόσο COVID-19, το CoMuseum θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Στις 2 Δεκεμβρίου, το Συνέδριο θα παρουσιάσει ομιλίες και συζητήσεις που θα επικεντρωθούν κυρίως στις ακόλουθες θεματικές:

- Ηγεσία σε Μουσεία και Πολιτιστικούς Οργανισμούς.

- Τα Μουσεία μέσα στην Κοινωνία: Κοινότητες, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Κοινωνική Δικαιοσύνη Ψηφιακός

- Μετασχηματισμός και Ψηφιακές Δεξιότητες

- Πράσινο Μουσείο και Ευημερία για Επισκέπτες και Προσωπικό

Οι ομιλητές του συνεδρίου είναι καινοτόμοι, τολμηροί δημιουργοί αλλαγής και ισχυροί υπέρμαχοι της δύναμης που έχει ο πολιτισμός στη ζωή των ανθρώπων. Είναι αποφασισμένοι να πολλαπλασιάσουν τον αντίκτυπο με το να μοιράζονται τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους.

Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, το CoMuseum θα παρουσιάσει μια σειρά από διαδικτυακά εργαστήρια και masterclasses για επαγγελματίες των μουσείων και του χώρου του πολιτισμού.

Οι εγγραφές θα είναι ανοιτές μέχρι τις 30 Νοεμβρίου για την πρώτη μέρα του Συνεδρίου και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου για τα εργαστήρια. Εγγραφείτε εδώ.

Η γλώσσα εργασίας τόσο για το Συνέδριο όσο και για τα εργαστήρια είναι τα Αγγλικά.
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.