10 χρόνια Puzzlemusik

10 χρόνια Puzzlemusik

Η Puzzlemusik αυτό το φθινόπωρο συμπληρώνει τα 10 χρόνια λειτουργίας της και το γιορτάζει ανάλογα διοργανώνοντας ένα μεγάλο επετειακό event στο ΙΛΙΟΝ plus τις Κυριακές 13, 20 και 27 Νοεμβρίου 2016.
 Στο πρόγραμμα των τριών ημερών του event συνοπτικά περιλαμβάνονται συναυλίες των καλλιτεχνών της Puzzlemusik, πάνελ, ανοιχτή  συζήτηση, DJ sets, live happenings, προβολές αρχειακού υλικού. Στον χώρο θα υπάρχει και πωλητήριο με cd, βινύλια, t-shirts και αντικείμενα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – Day 1
«Η δισκογραφία στα ‘00s και τώρα». Συντονίζει ο Χάρης Συμβουλίδης (Avopolis.gr). Συμμετέχουν: Χρήστος Καρυώτης(Feelgood Records), Δημήτρης Μπούρας (Inner Ear), Χρήστος Αλεξόπουλος (Puzzlemusik), Θάλεια Καραμολέγκου (105.5 Στο Κόκκινο, ViewTag.gr).

DJ set με επιλογές από τον κατάλογο της Puzzlemusik: Θάλεια Καραμολέγκου 

LIVE: 
20.30 Alex Drakos Trio
21.30 Μπάμπης Παπαδόπουλος electric solo
22.30 Jane Doe

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – Day 2
«Ο ρόλος του ραδιοφώνου στα ‘00s και σήμερα». Συντονίζει ο Παναγιώτης Μένεγος (En Lefko 87.7, Popaganda.gr )
Συμμετέχουν: Κατερίνα Καφεντζή (En Lefko 87.7) , Στυλιανός Τζιρίτας (105.5 Στο Κόκκινο, Music Paper), Γιάννης Παλαβούρας (Troll Radio)

DJ set με επιλογές από τον κατάλογο της Puzzlemusik: Διαμαντής Διαμαντίδης

LIVE: 
20.30 Next Step
21.30 Μαρία Λατσίνου
22.30 Γιώργος Κοντραφούρης Baby Trio 
After-show διαδραστικό live happening με το ARTéfacts ensemble

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – Day 3
Ανοιχτή συζήτηση με τον Χρήστο Αλεξόπουλο με θέμα «Η σύγχρονη ελληνική δημιουργία & ο ρόλος των δισκογραφικών στις μέρες μας». Συντονίζει ο Μάκης Μηλάτος (105.5 Στο Κόκκινο και Athens Voice). 

DJ set με επιλογές από τον κατάλογο της Puzzlemusik: Δημήτρης Παπασπυρόπουλος 

LIVE: 
20.30 Σωτήρης Δεμπόνος FarWest Mandolinistic Orhestra
21.30 Playground Theory
22.30 Γιάννης Κασέτας group 
Θα υπάρξει pre-show live happening: O Κώστας Στεργίου (Misuse) διασκευάζει κομμάτια των Misuse γιαπιάνο. Ειδική εμφάνιση για τα γενέθλια της Puzzlemusik.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.