10 χώρες / 10 καλλιτέχνες | Εικαστικά εργαστήρια από το Victoria Square Project

10 χώρες / 10 καλλιτέχνες | Εικαστικά εργαστήρια από το Victoria Square Project

To Victoria Square Project καλεί παιδιά ηλικίας 4-12 ετών να συμμετέχουν στο πρόγραμμα 10 χώρες/10 καλλιτέχνες, που ξεκινά στις 25 Μαΐου 2021. Τα εργαστήρια είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά αλλά και στον χώρο του Victoria Square Project. 

Το πρόγραμμα 10 χώρες/10 καλλιτέχνες είναι ένα ταξίδι γνωριμίας με καλλιτέχνες από τις χώρες καταγωγής των κατοίκων της ευρύτερης γειτονιάς της πλατείας Βικτωρίας. Αποσκοπεί να εμπνεύσει τα παιδιά να ανακαλύψουν νέες κουλτούρες και την ιστορία λαών, που ίσως δεν γνώριζαν, μέσα από το έργο και την τεχνική του κάθε καλλιτέχνη.

Λόγω της μεγάλης απήχησης, παράλληλα με τον δεύτερο κύκλο, θα επαναληφθεί και ο πρώτος, συνδυάζοντας διά ζώσης και διαδικτυακές συναντήσεις.

* Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ έως τις 15 Μαΐου και δηλώστε συμμετοχή στον πρώτο ή τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος. 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.