Παρουσίαση φωτογραφικού βιβλίου του Ιωάννη Τζανετέα

 Παρουσίαση φωτογραφικού βιβλίου του Ιωάννη Τζανετέα

"72 days in Temple theatre Meridian Mississippi" (72 μέρες στο Θέατρο Temple του Meridian Μississippi) είναι μια συλλογή φωτογραφιών από την εμπειρία του Ιωάννη Τζανετέα κατά την διάρκεια της διαμονής και εργασίας του σε αυτό το art-deco κτίριο. Έναν πολιτιστικό χώρο ο οποίος αντανακλά τη ζωή στον αμερικάνικο Νότο.

Κάντρι συναυλίες, γάμοι, αποφοιτήσεις, πάρτι, λαμβάνου χώρα μπροστά στο φακό του. Χωρίς περιστροφές, ο φωτογράφος αποτυπώνει το πώς η σύγχρονη ταυτότητα μιας πόλης ενώνεται με έναν εμβληματικό χώρο χτισμένο τον προηγούμενο αιώνα. 

Φυσικά, η ίδια η πόλη του Μερίντιαν αποτελεί ένα μοναδικό σκηνικό που δείχνει και πώς ο ίδιος δραστηριοποιείται μέσα στην καθημερινότητα του.

Στο ίδιο φωτογραφικό πάζλ  βρίσκουμε και κομμάτια από τα δυο μικρά ταξίδια, περιπλανήσεις του, τόσο στην Φλόριντα , όσο και στο Τέξας.

'Όλα αυτά δημιουργούν το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Ιωάννη Τζανετέα, το οποίο θα παρουσιαστεί στον χώρο τέχνης "Ο"  από τις 21/6 έως τις 2/7, Τρίτη έως Σάββατο , 18:00-21:00.

 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.