Μonsieur Minimal | Full band Live show στο Gazarte

 Μonsieur Minimal | Full band Live show στο Gazarte

O Monsieur Minimal επιστρέφει με νέο ελληνόφωνο τραγούδι την "Νέα αρχή" και μας καλεί τα βράδια του καλοκαιριού στο Gazarte Roof Stage για να μας ξεσηκώσει και να μας ταξιδέψει σε ανέμελα, καλοκαιρινά κι αισιόδοξα μονοπάτια.

Με την vintage pop πάντα να βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου τα τελευταία χρόνια, ο μονίμως επίκαιρος Monsieur Minimal είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που έχει καταφέρει σε κάθε του νέο δίσκο να αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής χωρίς να φοβάται να πειραματιστεί σε νέα μονοπάτια… και με κάποιο μαγικό τρόπο να το κάνει πάντα με επιτυχία!

Το Σάββατο 11 Ιουνίου και την Παρασκευή 22 Ιουλίου, ο Monsieur Minimal με την μπάντα του θα μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν. Ένα απελευθερωτικό σύμπαν γεμάτο Αγκαλιές, Στιγμές, Love stories, Παστα Φλώρες, ανατρεπτικές - Easterikes διασκευές και με όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του που μας βάζουν για τα καλά σε καλοκαιρινό κλίμα!
 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Ώρα προσέλευσης: 21:00 | Ώρα έναρξης: 22:00
* Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
* Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.