ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ :: Στη Σκιά ενός Πρωθυπουργού

 ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ :: Στη Σκιά ενός Πρωθυπουργού

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) συζητούν με τους προσωπικούς φωτογράφους του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, Andrea Bonetti (Αντρέα Μπονέττι) και Δημήτρη Παπαμήτσο, για τις ιστορίες πίσω από τις εικόνες του νυν και του πρώην Πρωθυπουργού.

Οι δύο προσκεκλημένοι ομιλητές θα επιχειρήσουν να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως ποια είναι η διαφορά μιας σωστής “πολιτικά” και επικοινωνιακά εικόνας σε σχέση με μια «καλλιτεχνική» και πιο προσωπική φωτογραφία, όχι μόνο για τον εικονιζόμενο αλλά και για τον δημιουργό της. Υπάρχουν στιγμές που μία εικόνα αποτελεί σημείο ειδησεογραφικής αναφοράς. Περιπτώσεις και γεγονότα για τα οποία μία μόνο φωτογραφία μπορεί να αποτυπώσει συναισθήματα και μηνύματα χωρίς να χρειάζονται λέξεις. Φωτογραφίες που απασχόλησαν την επικαιρότητα ή που αποτέλεσαν είδηση, φωτογραφίες από σημαντικά πολιτικά γεγονότα ή πιο χαλαρές προσωπικές στιγμές, έρχονται στο προσκήνιο της μηνιαίας συνάντησης των ΔΙΑΛΟΓΩΝ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.