«Καλύτερα Γίνεται!» | Ένα διαφορετικό ημερολόγιο για το 2021 από την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και τις Εκδόσεις Πεδίο

«Καλύτερα Γίνεται!» | Ένα διαφορετικό ημερολόγιο για το 2021 από την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και τις Εκδόσεις Πεδίο

Η εκπνοή του 2020 μας βρίσκει ξέπνοους και κανείς –δυστυχώς- δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Η πιο δυστοπική χρονιά που (δεν) θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε έρχεται στο τέλος της κι εκεί που θα μας ήταν αρκετό να έρθει κάποιος και να μας υποσχεθεί πως «χειρότερα δεν γίνεται», η Νάνσυ Μαλλέρου καταγράφει σε ένα ημερολόγιο – καλό οιωνό για την επόμενη χρονιά όλους τους λόγους κι όλους τους τρόπους για το κάτι παραπάνω: «Καλύτερα Γίνεται»! Και το υπογράφει.

Ακόμη και οι λιγότερο αισιόδοξοι από εμάς δεν μπορούν παρά να παραδεχτούν πως η έννοια της ελπίδας είναι συνυφασμένη με την ανθρώπινη φύση. Το να ελπίζουμε όμως για το καλύτερο συχνά, δυναμιτίζει και αρνητικά συναισθήματα, όπως το στρες κι η νευρικότητα της προσμονής. Σε αυτό το πολύτιμο εγχειρίδιο για μια καλύτερη χρονιά, η γυναίκα που έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο δημοφιλούς life coach στην χώρα μας, δίνει απλές οδηγίες πνευματικής ανύψωσης κι αφύπνισης που θα φέρουν στη ζωή μας όλα όσα ευχόμαστε και θα δώσουν στην ελπίδα μας λόγο ύπαρξης.

Καλύτερη ζωή for dummies λοιπόν – κι επομένως όλοι μπορούμε να την πετύχουμε!

Το «Ημερολόγιο 2021 Καλύτερα Γίνεται» μάς καλεί να ξεφυλλίσουμε μαζί μία χρονιά γεμάτη νέες προοπτικές, μας διδάσκει μικρά mantra που θα διευρύνουν τις δυνατότητές μας, μας δείχνει απλούς τρόπους να αγαπήσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας και να κάνουμε τα «άλματα πίστης» που θα διαλύσουν τους φόβους μας. Μας μαθαίνει τις αρετές του να είμαστε «εσωκεντρικοί» και πως η χαρά είναι μία απόφαση που μπορούμε να πάρουμε αρκετά απλά. Αναπτύσσει πρακτικές για την ανθεκτικότητά μας, την αλλαγή της νοοτροπίας κι έτσι της πορείας της ζωής μας προς το καλύτερο. Μας προσκαλεί να αρθρώσουμε τα θέλω μας βρίσκοντας τη φωνή μας. Κι έτσι, μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς ίσως καταλάβουμε πως πρόοδος δεν σημαίνει τελειότητα, ίσως ολοκληρώσουμε επιτέλους όσα με ενθουσιασμό αρχίσαμε κάποτε κι ίσως –κι αυτό είναι το σημαντικότερο!- βρούμε τη ζώνη της προσωπικής μας ιδιοφυΐας!

Εκεί που μπλέκεται η θετική ψυχολογία με το mindfulness κι αρχές παιδαγωγικής και φιλοσοφίας από όλον τον κόσμο γεννιέται ο τομέας της αυτοβελτίωσης που πρεσβεύει το Ημερολόγιο της Νάνσυς Μαλλέρου. Κι έτσι μας δίνει εύκολες οδηγίες, μικρά βήματα και τεχνικές που μπορεί ο καθένας μας να κάνει και σιγά σιγά να μάθει να αισθάνεται πιο γεμάτος και ευτυχισμένος.

Η ευχάριστη αυτή έκδοση περιέχει όλες τις πληροφορίες ενός κανονικού ημερολόγιου (γιορτές, επετείους κτλ) και επιπλέον τις διανθίζει με άλλες που, ποσός μας νοιάζει αν είναι επινοημένες από τη συγγραφέα ή όχι, γιατί τόσο η Ημέρα Κομπλιμέντου, όσο και αυτή του Κέικ Σοκολάτας, ακόμη και η Παγκόσμια Ημέρα Πιγκουίνου, μάς κάνουν να χαμογελάσουμε και προσθέτουν μια γλυκιά νότα στην ζωή μας.

«Ενέσεις» από motivational quotes παρέχονται επίσης με γενναιωδορία σε μία έκδοση με «τροπική διάθεση» που θα ξυπνήσει το δυναμικό ζώο που κρύβουμε μέσα μας.

Καλή χρονιά λοιπόν! Θα είναι καλύτερη!

 

 

 

 

 

 

Ημερολόγιο 2021
Καλύτερα Γίνεται
Από την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου
Εκδόσεις: Πεδίο

SAVE THE DATE
Η διαδικτυακή παρουσίαση του ημερολογίου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη σελίδα του FB του Βιβλιοπωλείου Ιανός.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.