Γυμναστήριο-Fast Food versus Συνοικιακό.

Γυμναστήριο-Fast Food versus Συνοικιακό.

Έρχεται η άνοιξη και ξαφνικά θυμόμαστε τα γυμναστήρια.

Τα κιλά που φορτωθήκαμε απο το χειμώνα και τα χριστούγεννα πρέπει να φύγουν άμεσα για να χυθούμε στις παραλίες. Μια λύση λοιπόν που δελεάζει καθοτι οικονομική, μιας και δεν είμαστε και επαγγελματίες, είναι οι αλυσίδες γυμναστηρίων που έχουν φυτρώσει παντού πλέον. Ανταγωνιστικες τιμες, σε ελεύθερο ανταγωνισμό μεταξύ αλυσίδων, και πληθώρα προγραμμάτων που τα περισσότερα φαίνονται παραλαγές της yoga ή ασκήσεων με βάρη και κάθε λογής πρόγραμμα που είναι στη μόδα.

Λάστιχα , βάρη, κυκλική προπόνηση, spinning,  yoga, pilates, υπάρχουν τα πάντα με γυαλιστερά γράμματα και πολύ φτηνή τιμή.

Το έκανα κι αυτό.

 Το δυσάρεστο ήταν πως στο λαμπερό τεράστιο γυμναστήριο που γράφτηκα, μετά την εγγραφή και την απομάκρυνση απο το ταμείο, δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί μου και ηταν δύσκολο να βρεθεί κάποιος να ενδιαφερθεί. Απογοήτευση. Όσο για τους γυμναστές δεν κατάλαβα πως γίνεται κάποιος τόσο νεαρός να είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.
Έκλαψα τα 99 ευρώ και στράφηκα λοιπόν στο γυμναστήριο της γειτονιάς μου το pagratio. Γνωστό σε όσους ειναι κάτοικοι Μετς, Γούβας και Παγκρατίου σε νέες εγκαταστάσεις, υπέροχα οργανωμένο με καταρτισμένο προσωπικό, καθαριότητα, άψογο εξοπλισμό και προσεγμένη αισθητική.

Αμεσως φρόντισαν να εξετάσουν το επίπεδο μου, να μου ετοιμάσουν πρόγραμμα γυμναστικής βάσει των αναγκών μου και η γυμνάστρια μου, η Μαρία, με παρακολουθεί σαν να κάνω personal training. Σημαντική φιγούρα ο κύριος Κώστας που αντιμετωπίζει κάθε έναν σαν προπονητής και παρακολουθεί τους πάντες πρόθυμος να διορθώσει λάθη και να επιβραβεύσει προσπάθειες. Όσο για τα προγράμματα, υπάρχει πληθώρα προγραμμάτων που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό, χωρίς υπερβολές...
Αν θες να ασχοληθείς σοβαρά με το σώμα σου και την φυσική κατάσταση, η υπόθεση δεν σηκώνει εκπτώσεις. Η διαφορά στη συνδρομή των συνοικιακών γυμναστηρίων είναι ελάχιστη μπροστά στην ποιότητα των υπηρεσιών και τη φροντίδα που προσφέρουν.

Τώρα που ανοίγει και ο καιρός, θα πηγαίνω στον Αρδηττό για τρέξιμο και μετά θα συνεχίζω το πρόγραμμά μου στο γυμναστήριο μου, που είναι και δίπλα.

Pagratio gym
Ύμηττου 190, τηλ. 21 0751 0987 http://www.pagratiogym.gr/
 

 
 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.