Δωρόθεος - Beate, ένα δίδυμο που σου χαρίζει ευεξία, χαρά κι ευτυχία!

Δωρόθεος - Beate, ένα δίδυμο που σου χαρίζει ευεξία, χαρά κι ευτυχία!

Η Beate Reber κι ο Δωρόθεος Μουρατίδης γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας πνευματικής συνάντησης. "Ήταν καρμικό" μου είπαν, να διασταυρωθούν οι δρόμοι μας! Η Beate κατάγεται από την Ελβετία κι ο Δωρόθεος από την Ελλάδα. Η δική μου γνωριμία μαζί τους ήρθε κι αυτή σε μια "όχι τυχαία" στιγμή της ζωής μου. Οι θεραπείες που μου προσέφεραν συνέβαλαν σημαντικά στην προσωπική μου διαδρομή. Το κοινό τους πάθος είναι να φροντίζουν τους ανθρώπους με πρακτικές που απευθύνονται στο σώμα αλλά και στο νου. Διέκρινα αμέσως ένα πέπλο αγάπης να με τυλίγει όταν πέρασα την πόρτα τους. Ο φιλόξενος χώρος, οι χαλαρωτικές αιθέριες μυρωδιές, τα μεγάλα ελαφίσια τρυφερά μάτια της Beate και το βαθύ διεισδυτικό βλέμμα του Δωρόθεου με κέρδισαν κατευθείαν.  

Εύχομαι να κερδίσουν κι εσάς!

 

Έχοντας  προσωπική εμπειρία από αυτές τις υπέροχες θεραπείες κι από τους δυο σας, κατανοώ ότι είναι δύο ξεχωριστοί τομείς, που όμως αλληλοσυμπληρώνονται.  Όταν συναντηθήκατε, σε ποιον τομέα ειδικευόταν ο καθένας;  

Β: Προσωπικά δεν είχα τις γνώσεις σχετικά με το ενεργειακό κομμάτι - όπως το κατέχω πλέον - αλλά ενδιαφέρθηκα αμέσως για την πρακτική του Shiatsu που κάνει ο Δωρόθεος. Ο δικός μου τομέας είχε να κάνει περισσότερο με λεμφική παροχέτευση και με την ολιστική μάλαξη, για τα οποία κατέχω και τα ανάλογα διπλώματα.

Δ: Εγώ αρχικά είχα μέσα στα χέρια μου, από πολύ μικρός ένα χάρισμα. Καταλαβαίνω που πονάει ο άλλος, νιώθω τον πόνο στο σώμα του. Κάποια στιγμή ένας φίλος μου με παρότρυνε να ασχοληθώ με το Shiatsu μιας κι έβαζα τα χέρια ακριβώς στα σημεία που πονούσε κι είχε εντυπωσιαστεί. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσα να εξελιχθώ και να προσφέρω αυτή την ικανότητά μου στους ανθρώπους. Έτσι κι έπραξα. 

 

Δηλαδή τι νιώθεις ακριβώς;

Δ: Νιώθω πού πονάει και τί είναι αυτό που χρειάζεται ο άλλος. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια, αλλά τα χέρια μου θα του δώσουν αυτό που χρειάζεται . Η εκπαίδευση στην πρακτική του Shiatsu με βοήθησε να εξελίξω αυτό το χάρισμα και συνεπώς να παρέχω βοήθεια σε όσους το χρειάζονται.  Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκα και στην εσωτέρα θεραπευτική, shamanic, reiki, qigong κι άλλα πολλά για τα οποία κι εγώ κατέχω τα ανάλογα διπλώματα.

Σε ποιους απευθύνονται οι θεραπείες; Υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων;

Δ: Απευθύνονται σε όσους θέλουν να πάρουν την ευθύνη της υγείας τους κι έχουν αποφασίσει να κάνουν κάτι γι' αυτό οι ίδιοι. Η πρόθεση και η ευθύνη μετρούν. Εμείς απλά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση με την προϋπόθεση ο άλλος να θέλει να γίνει καλά.

Β: Με κάποιο τρόπο είναι και μια άλλη αντιμετώπιση της ασθένειας. Δεν είμαστε ιατροί, αλλά βρισκόμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να κατανοήσει ο άλλος ότι δεν είμαστε μόνο "η κοιλιά", "ο λαιμός" ή ο "ώμος".  Όταν πονάει ένα σημείο του σώματός μας εμπλέκεται όλο το είναι μας. Δεν διαχωρίζουμε το σύμπτωμα από τον σύνολο του σώματος. Ο άνθρωπος είναι ένα σύνολο, κι ότι περνάει στον ψυχολογικό τομέα, έχει επιπτώσεις και σωματικά. Ο εσωτερικός πόνος σωματοποιείται. Η ευεξία βοηθάει στο να είμαστε καλά σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που είπε ο Δωρόθεος είναι σημαντικό: να πάρει την ευθύνη ο καθένας μας για το τι του συμβαίνει και να μην το χρεώσει σε κάτι άλλο, σε κάποιο εξωτερικό παράγοντα. Μαθαίνουμε έτσι, να στραφεί η ματιά  μας στον ίδιο μας τον εαυτό.  

 

Δ: Βασικά η ροή της ενέργειας στον άνθρωπο μπορεί να διακόπτεται ή να σταματάει, να βαλτώνει, από διάφορα πράγματα που μας συμβαίνουν: ένας τοξικός άνθρωπος στο περιβάλλον μας, μια κολώνα της ΔΕΗ δίπλα στο σπίτι μας, η υπερβολική έκθεση στην τηλεόραση και στις ειδήσεις, η διατροφή μας...είναι πολλά που μπορεί να συμβάλλουν στο να εκδηλωθεί μια αρρώστια. Ακόμα κι ένας άνθρωπος που μπορεί να νιώθει υγιής, εμείς μπορούμε να τον βοηθήσουμε να νιώσει καλύτερα! Συχνά όταν  δεν έχουμε πυρετό ή δεν πονάμε κάπου συγκεκριμένα θεωρούμε  τον εαυτό μας  υγιή, όμως δεν είναι έτσι ακριβώς..

Το όνομά σου Δωρόθεε, δεν είναι τυχαίο τελικά...

Δ: Είναι το όνομα του παππού μου!

 Από ποια ηλικία μπορεί κάποιος να έρθει για μια θεραπεία σε σας; Ένα παιδί κατά πόσο μπορεί να πάρει την ευθύνη;

Δ: Ίσως να μην μπορεί να το αποφασίσει, αλλά μπορεί να το ζητήσει. Για παράδειγμα, όταν έρθεις σε επικοινωνία μαζί του θα καταλάβεις αν το  χρειάζεται ή όχι. Ενεργειακά το ζητάει. Η πρακτική του Shiatsu ξεκινάει από πολύ μικρά. Στα νοσοκομεία της Αγγλίας εφαρμόζεται ήδη στα βρέφη. Τα παιδιά ανταποκρίνονται άμεσα σχετικά με τους μεγάλους. Δεν έχουν αντιστάσεις πολλές και προγραμματισμένη εγκεφαλική λειτουργία. Όσα παιδιά έχω αναλάβει τα αποτελέσματα ήταν πολύ εντυπωσιακά. Ακόμα και οι έφηβοι. Αυτόν το καιρό δουλεύω με έναν έφηβο και είναι πολύ αποδοτικό. Όσο μεγαλώνουμε, τα προβλήματα μένουν περισσότερο καιρό στο σώμα μας και είναι πιο δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτά, χρειάζεται και περισσότερο χρόνο για να αποδώσει μια θεραπεία.

Ποια είναι τα συναισθήματά σας μετά από κάθε θεραπεία; Τι νιώθετε; Είστε επιρρεπείς σε αρνητικές ενέργειες, και πώς "καθαρίζετε" κι εσείς τους εαυτούς σας;

Δ: Εμείς κάνουμε πρακτικές καθαρισμού.  Προσπαθούμε όσο το δυνατό περισσότερο, να μην χρησιμοποιούμε την δική μας ενέργεια κατά τη διάρκεια της θεραπείας και να κρατάμε μια απόσταση, να καθαρίζουμε δηλαδή τον εαυτό μας και τον χώρο μας, αλλά παρόλα αυτά επηρεαζόμαστε γιατί είμαστε ανθρώπινα όντα.

 

 

 

 

 

Β: Ναι, εννοείται. Ο καθένας  μας κάνει τον προσωπικό του καθαρισμό, ή ο ένας στον άλλον. Ορισμένοι άνθρωποι είναι πολύ φορτωμένοι και θα υπάρξει και κάποια φορά που είμαστε κι εμείς ευάλωτοι λόγω δικών μας θεμάτων. Προσωπικά μετά από τις δικές μου συνεδρίες νιώθω πάρα πολύ όμορφα και μόνο η αλλαγή που παρατηρώ στον θεραπευόμενο μου, μου δίνει απίστευτη χαρά! Πάντα υπάρχει μια αλλαγή  κι ας είναι και μικρή! Αυτή είναι η επιβράβευση για αυτό που προσφέρω, αυτή η χαρά που νιώθω ότι έχω βοηθήσει έστω και λίγο. Αν, μάλιστα, το εκφράσει κι ο άλλος, η χαρά είναι διπλή!

Δ: Κι εγώ το καταλαβαίνω, είναι ολοφάνερο για μένα. Φαίνεται καθαρά στο πρόσωπό του άλλου όταν έχει βοηθηθεί από μια θεραπεία και είναι ένα συναίσθημα πολύ όμορφο.  

 

 

 

Κάποια περιστατικά που θα θέλατε να μοιραστείτε, που να έχουν ξεχωρίσει;

Δ: Εγώ είχα μια κυρία που πήγαινε οκτώ χρόνια σε οστεοπαθητικό σε εβδομαδιαία βάση σχετικά με τον λαιμό της που δεν μπορούσε να τον κινήσει καθόλου. Μετά από την τρίτη συνεδρία μαζί μου, άρχισε να κινείται κανονικά. Ήταν εντυπωσιακό! Είναι αυτό που είπε και η Beate προηγουμένως, ότι είμαστε μια ολότητα, κι όχι ένας πονος εδώ ή εκεί. Περισσότερα από αυτά τα μπλοκαρίσματα δεν βρίσκονται στο φυσικό σώμα αλλά στα εσωτερικά σώματα, όπως στο νοητικό, στο ψυχολογικό, στο συναισθηματικό. Μπορεί να οφείλεται σε κάποιο παλιό εσωτερικό τραύμα ή στο μικρό θυμωμένο παιδάκι που πολλοί από εμάς κουβαλάμε μέσα μας. Αυτά δημιουργούν μπλοκαρίσματα που η συμβατική ιατρική δεν δύναται να τα εντοπίσει. Έτσι λοιπόν εμείς έχουμε μια πιο σφαιρική αντιμετώπιση μιας και έχουμε την ικανότητα να δούμε πιο βαθιά. Συνήθως έρχονται ως τελευταία λύση, όταν η ιατρική δεν έχει μπορέσει να τους βοηθήσει. Άλλωστε έτσι μας έχουν μάθει από μικρά, η παιδεία δύσκολα αλλάζει και αυτές οι καινούργιες εναλλακτικές μεθόδους δεν είναι ακόμα τόσο αποδεκτές. Όμως υπάρχει μια αισθητή αλλαγή στον πλανήτη μας. Πλέον ο κόσμος γνωρίζει περισσότερα σχετικά με αυτές τις πρακτικές, που, αν και αρχαίες, έχουν ξεχαστεί κάπου στην διαδρομή μας. Ευελπιστούμε λοιπόν να ενημερώνονται όλο και περισσότεροι  και να είναι ανοιχτοί σε αυτές.  

 

Β: Επίσης κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Στην ουσία όταν έρχεται εδώ σε μας, η ιστορία του είναι μοναδική. Αν και είμαστε όλοι το ίδιο και συνδεδεμένοι με κάποιο τρόπο, είμαστε και μοναδικοί. Είναι εντυπωσιακό λοιπόν να βλέπεις να συμβαίνουν μπροστά σου αυτές οι αλλαγές μετά τις θεραπείες. Εντυπωσιακό είναι και το πόσο γρήγορα μπορεί να έρθει μια αλλαγή αν υπάρχει πραγματική θέληση στον θεραπευόμενο. Η εξέλιξη είναι σημαντική.

 

 

 

Όσον αφορά ένα περιστατικό, στα 15 χρόνια που κάνω ολιστική μάλαξη, έτυχε να έρθει ένας κύριος που είχε παρεξηγήσει την έννοια αυτή του "μασαζ"! (γέλια). Κατά τα άλλα όλοι έχουν επίγνωση της πρακτικής που προσφέρουμε.

 

 

 

Πόσα χρόνια έχετε αυτή την ομαδική συνεργασία; Έχετε παρατηρήσει εξέλιξη και σε εσάς τους ίδιους; Είστε πιο αποτελεσματικοί;

Β: Βεβαίως! Είναι περίπου έξι χρόνια, από το 2014.

Δ: Ναι φυσικά κι εμείς εξελισσόμαστε, αλλά είναι κι αυτή η εποχή που έχει πολλά "δώρα". Με λίγο κόπο μπορείς να λάβεις  πολλά δώρα.

Τι έννοεις με αυτό;

 

 

 

 

Δ: Εννοώ ότι αλλάζει η εποχή στον πλανήτη, αρχίζουν τα πράγματα να γίνονται λίγο καλύτερα, αλλά βρισκόμαστε σε μια φάση μετάβασης και αυτό είναι που μας ταλαιπωρεί. Με λίγη προσπάθεια όμως θα έρθουν αυτά τα "δώρα" αν είμαστε ανοιχτοί να τα δεχτούμε.

Β: Κι όταν έρχεσαι σε επαφή με τον άνθρωπο και δουλεύεις μαζί του, έχεις μια αυτογνωσία, υπάρχει μια ανανέωση, διότι υπάρχει αναπόφευκτα μια αλληλεπίδραση. Συνέχεια μαθαίνεις, συνέχεια εξελίσσεσαι.

Δ: Αυτός ο δρόμος είναι μια μαθητεία. Δεν τελειώνει ποτέ και γι' αυτό είναι και συναρπαστικός.

 

 

 

 

 

 

Ποια είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε;

Δ: Χέρια φυσικά, ενέργεια, εγώ έχω και κάποια ειδικά ξυλάκια, αιθέρια έλαια, το palo santo που είναι ένα δέντρο που χρησιμοποιείται για τις θεραπευτικές του ιδιότητες ειδικά στον τομέα των ενεργειών, μαγνήτες για μαγνητική θεραπεία...

Δωρόθεε, γνωρίζεις ποια εργαλεία  χρειάζονται για κάθε θεραπευόμενο όταν ξεκινήσεις μια συνεδρία μαζί του;

Δ: Φυσικά. Τα περισσότερα εργαλεία τα έχω φτιάξει μόνος μου και ξέρω ακριβώς πώς και πότε να τα χρησιμοποιώ. Η διάγνωση είναι το βασικό. Να βρεις ακριβώς από πού ξεκινάει ο πόνος. Τα εργαλεία είναι απλώς βοηθητικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλά για κάθε περίπτωση. Για μένα είναι πολύ φυσικό να δω που πονάει ο άλλος και απορώ πώς οι άλλοι δεν μπορούν να το δουν! (γέλια).

 

Η εμπειρία τόσων χρόνων μας έχει οδηγήσει να φτιάξουμε κι ένα πακέτο πέντε συνεδριών που το ονομάζουμε "συναισθηματική αποτοξίνωση" και στο τέλος αυτών των πέντε συναντήσεων έχουμε δει πολύ καλα αποτελέσματα και πολλές αλλαγές στην ζωή των ανθρώπων. Στην συνέχεια ο θεραπευόμενος αποφασίζει ποιο δρόμο θα ακολουθήσει.

 

Εσύ Beate ειδικεύεσαι όπως είπαμε πιο πολύ στο λεμφικό, στο ρέικι και στο μασάζ.

Β: Ναι, αλλά και η λεμφική παροχέτευση έχει να κάνει με την αποτοξίνωση λόγω των τροφών που καταναλώνουμε - τοξίνες που συσσωρεύονται λόγω κακής διατροφής και άγχους.

Υπάρχουν τακτικοί πελάτες;

Β: Στον τομέα του Δωρόθεου που είναι πιο συγκεκριμένο, οι θεραπευόμενοι θα διασχίσουν κάποια θεραπευτική διαδρομή, έναν κύκλο θεραπειών. Θα σταματήσουν όταν φτάσουν σε ικανοποιητικό γι' αυτούς σημείο. Συχνά επανέρχονται μετά από κάποιο διάστημα, αλλά υπάρχει μια διακοπή. Στον δικό μου τον τομέα ειδικά όσον αφορά το χαλαρωτικό μασάζ, για κάποιους είναι τρόπος ζωής τους να κάνουν μια φορά την εβδομάδα, άρα είναι άλλη η φιλοσοφία εδώ, γι' αυτό έχω και τακτικούς πελάτες.

Δ: Δυστυχώς η ιατρική δεν εκμεταλλεύεται ότι το συναίσθημα και η νόηση έχουν επίπτωση στο σώμα.

Έχετε δεχτεί ποτέ κάποια άσχημη αντιμετώπιση σχετικά με την φιλοσοφία των πρακτικών σας;

Δ: Οι περισσότεροι που έρχονται, έχουν ήδη κάποια σχέση με την ενέργεια, οπότε γνωρίζουν αυτόν τον τομέα και τι να περιμένουν. Σίγουρα υπάρχουν και μεμονωμένα περιστατικά που δεν είχαν κάποια αντίληψη αυτών των πρακτικών, αλλά είναι πολύ σπάνιο. Ξαναλέω αυτό που είπα και προηγουμένως, εδώ έρχεσαι γνωρίζοντας ότι είσαι ο μόνος που μπορεί να κάνει καλά τον εαυτό σου και παίρνεις την ευθύνη για αυτό. Εμείς απλά έχουμε τρόπους να βοηθούμε και να κάνουμε αυτό το έργο πιο εύκολο. Να ελαφρύνουμε την δουλειά που αποφάσισε ο καθένας να κάνει για τον εαυτό του. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Β: Έχει τύχει ελάχιστες φορές να έρθουν να δοκιμάσουν, αλλά να μην τους ταιριάζει αυτή η φιλοσοφία οπότε δεν θα συνεχίσουν. Γενικά, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλά έρχονται όσοι είναι να έρθουν, οι σωστοί άνθρωποι την κατάλληλη γι' αυτούς στιγμή.

 

 

 

Δ: Ουσιαστικά εμείς περιποιούμαστε τους ανθρώπους οπότε δύσκολα θα δεχτούμε μια άσχημη αντιμετώπιση! Το νιώθουν ότι το κάνουμε με αγάπη.

 Β: Τους αγαπάμε τους ανθρώπους! Ειναι το πάθος μας.

 

 

 

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να αφήσετε στους αναγνώστες τους deBòp;

Δ: Η ευεξία είναι να μπορείς να ζεις τη ζωή σου χαρούμενος κι ευτυχισμένος κι όχι απλά να επιβιώνεις. Εμείς έχουμε την γνώση και τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζουν πραγματικά τη ζωή τους πιο ευχάριστα, πιο δημιουργικά και να βρουν χαρά μέσα τους. Τους βοηθάμε στον σκοπό της ζωής τους. Ελάτε να σας φροντίσουμε!

Β: Όποιος έρχεται εδώ θέλει να κάνει ένα ταξίδι με τον εαυτό του, δεν έχει σημασία αν είναι μικρός ή μεγάλος, σημασία έχει η διαδρομή. Εμείς απλά ανοίγουμε μια πόρτα που, ίσως μέχρι τότε να μην είχαν υποψιαστεί ότι υπάρχει ένας όμορφος δρόμος πίσω από αυτή!

 

 

Το ταξίδι της ζωής για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό. Συναντάμε εμπόδια, δύσκολες στιγμές ακόμα κι οδυνηρές. Σίγουρα, είναι μοναδικό για τον καθένα μας και αυτό το κάνει και συναρπαστικό όταν διψάς για μάθηση, εξέλιξη και δεν συμβιβάζεσαι με τα "τετριμμένα". Κατά βάθος όμως όλοι το ίδιο ζητάμε, να είμαστε ευτυχισμένοι. Το να παίρνεις λοιπόν την "ευθύνη" της ζωής σου είναι τα λόγια του Δωρόθεου και της Beate που ήχησαν το πιο βαθιά μέσα μου. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια δεν θα παύσουν να υπάρχουν, το μυστικό είναι πώς εμείς ανταποκρινόμαστε σε αυτά. Η επιλογή είναι δική μας και μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι αν πραγματικά το θέλουμε. Ο Δωρόθεος και η Beate είναι εδώ για να κάνουν αυτή μας την επιλογή πιο ανάλαφρη! Σας ευχαριστώ και τους δυο θερμά για τα ξεχωριστά ταξίδια που έζησα και που ζω κάθε φορά που έρχομαι στον υπέροχο χώρο σας!   

 

Επικοινωνία: beatereber@gmail.com --- dorotheosm@gmail.com 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

«Η λύση για μένα ήρθε μετά τη συνάντησή μου με τον Δωρόθεο. Ένα όνομα που μιλάει από μόνο του. Ο Δωρόθεος δεν αμφισβητεί, ξέρει. Δεν κοιτάζει, βλέπει. Δεν ξέρω τι κάνει ή πώς το κάνει. Δεν θέλω να προσπαθήσω να το εξηγήσω ή να το εκλογικεύσω.  Αυτό που θέλω είναι να γεμίσω με την ενέργεια που έχει να μου μεταδώσει. Ξέρει πώς να επαναφέρει τα σώματα στον άξον,α έτσι ώστε οι ψυχές να αισθάνονται άνετα εκεί. Αυτό είναι όλο ! Το πώς και γιατί δεν είναι ο λόγος που ήρθα. Κλείνω τα μάτια μου και αφήνω τα πράγματα να συμβούν. Απλώς ξέρω ότι είναι μια σημαντική συνάντηση με τον εαυτό μου. Δεν αντιστέκομαι, λαμβάνω, αποδέχομαι. Ίσως πονέσω, γελάσω, κλάψω, η ενέργεια κυκλοφορεί, ξεκλειδώνει, επιστρέφει κι επιστρέφει στη σωστή θέση». Isabelle C.

«Η φροντίδα του Δωρόθεου είναι απίστευτη, πολύ πέρα ​​από τα λόγια. Είχα πόνους στο στομάχι και στο στήθος που η παραδοσιακή ιατρική δεν μπορούσε να θεραπεύσει με τις  χημικές θεραπείες και που δεν ήταν ορατές με υπερήχους. Η πρώτη συνάντηση κατέστησε δυνατή την κατανόηση ότι η θεραπεία θα ξεπερνούσε πολύ το "φαίνεσθαι". Δεν είναι μόνο ο  πολύ φιλόξενος, ήρεμος και με όμορφη ενέργεια χώρος όπου ο Δωρόθεος λειτουργεί, αλλά κι οι τεχνικές που χρησιμοποιεί επιτρέπουν, νομίζω, μια εξισορρόπηση σε όλο το σώμα, ολιστικά.Δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς τι συμβαίνει, ωστόσο οι 6 συνεδρίες έχουν εξαλείψει το κακό και αυτό είναι το πιο σημαντικό!» Elise B.

«Η Beate πάντα χαμογελαστή και φιλόξενη μου πρόσφερε λεμφική παροχέτευση που με βοήθησε πολύ με το πρόβλημα κατακράτησης υγρών που είχα. Όσο για τον Δωρόθεο, ξεκλείδωσε τα θαμμένα συναισθήματά μου που είχαν σωματοποιηθεί. Κατάφερε να φέρει στην επιφάνεια τα δάκρυα που είχα ασυνείδητα κρύψει μέσα μου μετά από ένα πένθος και με βοήθησε να μάθω πώς να ακούω το σώμα μου και να κατανοώ τον αντίκτυπο των συναισθημάτων που βιώνει ο οργανισμός μου. Ήταν μια μεγάλη βοήθεια για μένα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου.  Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Δυστυχώς δεν είμαι πλέον στην Ελλάδα, αλλά αν έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε αυτό το υπέροχο ζευγάρι, μην διστάσετε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας στα θεραπευτικά χέρια τους, μόνο καλό θα σας κάνει !» Lorraine F.

«Οι θεραπείες της Beate και του Δωρόθεου είναι κορυφαίες. Κάθε φορά έφευγα από το σπίτι τους χαλαρή, απελευθερωμένη, ανάλαφρη και χαρούμενη. Ο συνδυασμός των τεχνικών τους εισχωρεί βαθιά στη ψυχή και την κάνει να δονείται. Κάθε φορά είναι μια αποκάλυψη! » Ντίνα Σ.

Κείμενο - Φωτογραφίες: Μαρία Μιχαλινού

"Ελευθερία είναι η θέληση να είναι κανείς υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό του."

~Φρήντριχ Νίτσε~

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.