Αποδράστε στο Μαρκόπουλο! // Yoga - Meditation - Wellness Moments

Αποδράστε στο Μαρκόπουλο! // Yoga - Meditation - Wellness Moments

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα διάλειμμα από το άγχος της ζωής στην πόλη. Βάλτε μια άνω τελεία και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Πάρτε μέρος σε δραστηριότητες yoga και διαλογισμού, γνωρίστε το κρασί και την ιστορία της Αττικής, δοκιμάστε εξαιρετικά κρασιά και απολαύστε πρωτότυπα και υγιεινά cruelty-free γεύματα!

Συνοπτικά, το retreat περιλαμβάνει:
Παρασκευή 5 με 7 Απριλίου:

- 2 διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο
- 6 vegetarian/vegan γεύματα
- detox τσάι & καφέδες
- 3 πρακτικές yoga
- 2 πρακτικές καθοδηγούμενου διαλογισμού
- ξενάγηση σε οινοποιείο και γευστική δοκιμή κρασιών
- επίσκεψη σε αρχαιολογικό χώρο
- διαδραστικό σεμινάριο διατροφής

Το retreat έχει σχεδιαστεί για έμπειρους ασκούμενους ή νεοεισερχόμενους στη yoga και στο διαλογισμό. Δεν απαιτείται συγκεκριμένο επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς τροποποιούμε την πρακτική μας σύμφωνα με τις ικανότητες και τις ανάγκες κάθε ατόμου. Η δασκάλα σας, Sissy Fragho, είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια με εκτεταμένη εκπαίδευση σε hatha, prenatal, postnatal, jivamukti και aerial yoga και έχει το δικό της πολύ δημοφιλές studio yoga The Τζαιαντ yogis project.

Σχετικά με τη διατροφή:
Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα φροντίζουν για τη διατροφή σας ο vegan chef Στάθης Αλεξάνδρου και ο χημικός-βέγκαν αλχημιστής Zannis Zouganelis. Όλα τα γεύματα που προετοιμάζονται είναι με την καθοδήγηση της Sofia Kanellou, διατροφολόγου με MSc στη χορτοφαγική διατροφή και δίαιτα. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου διατροφής την τελευταία ημέρα του retreat, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως να δομήσετε και να διατηρήσετε μια σωστή διατροφή, ενώ θα λάβετε πρακτικές συμβουλές για το πώς να προετοιμάσετε τα δικά σας υγιεινά και νόστιμα σνακ και γεύματα.

Σχετικά με το χώρο:
Θα φιλοξενηθείτε σε ένα όμορφο χώρο που αποτελείται από δύο βίλες με κήπους και πισίνα και υπαίθριους / σκιασμένους χώρους, ιδανικούς για ομαδικές συναντήσεις και χαλαρές στιγμές. Οι βίλες μπορούν να φιλοξενήσουν 20 άτομα, αλλά μόνο μέχρι 14 θέσεις προσφέρονται ανά retreat, προκειμένου να σας προσφέρουμε μια πιο προσωπική εμπειρία και επιπλέον χώρο. Μονόκλινα και δίκλινα καταλύματα είναι διαθέσιμα.

Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε μέρος, στείλτε μας email στο wellnessmomentsgr@gmail.com (tel: +30 6958456126) αναφέροντας τα ονόματα και τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετέχουν, τον τύπο δωμάτιου (μονόκλινο η δίκλινο) και πιθανούς διατροφικούς περιορισμούς.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.