Σκέψου διαφορετικά!

 

Μου αρέσει όλο το ιστορικό κέντρο, το παλιό και το καινούργιο με τους δρόμους και με τα μαγαζιά που έχουν δημιουργηθεί. Δεν μου αρέσει όμως η Σταδίου που έχει κλείσει, ενώ την έχω ζήσει σαν παιδί που ήταν διαφορετική. Η Αθήνα χρειάζεται όμως βοήθεια από όλους εμάς. Όχι μόνο από τους φορείς. Από τους ίδιους τους Αθηναίους. Δεν είναι όμορφο, για παράδειγμα, να αφήνουμε τα μηχανάκια μας «όπου να' ναι». 
Εδώ είναι ένα από τα πιο σημαντικά, ιστορικά μέρη των Αθηνών. Εδώ ήταν το θέατρο «Κεντρικό». Σε αυτό το χώρο έχουν περπατήσει Έλληνες και ξένοι από όλα τα μέρη του κόσμου που έρχονται να επισκεφτούν το κέντρο των Αθηνών. Είναι κρίμα να μην διατηρείται αυτό το κομμάτι της Αθήνας. 
Υπάρχουν δράσεις που γίνονται για να δει ο κόσμος αυτά τα «μονοπάτια» της Αθήνας. Πρέπει όλοι να το έχουμε κατά νου και να το προστατεύουμε.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.