Όταν το σύμπαν συνομωτεί..!

 

Εμένα δεν μου αρέσουν τα αεροπλάνα και δεν νιώθω ήρεμη ειδικά όταν απογειώνονται και προσγειώνονται.
Πρόσφατα έτυχε να κάνω ένα ταξίδι στο Λάος για να επισκεφτώ ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και χρειαζόταν να αλλάξω τρία αεροπλάνα.
Αφού τελείωσα με την πρώτη πτήση και ένιωθα λίγη ανακούφιση, έπρεπε να επιβιβαστώ για τη δεύτερη από Abu Dhabi για Bangkok. Περισσότερες ώρες στον αέρα και, προφανώς, είχε ξεκινήσει να με κυριεύει το άγχος και ο φόβος. Έτρεχα να προλάβω την πτήση μαζί με χιλιάδες σκέψεις να με βασανίζουν και γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσα πια να κάνω πίσω.
Φτάνοντας στο gate έδωσα το boarding pass κάνοντας μια προσπάθεια να δείξω θάρρος και αποφασιστικότητα κι εκείνη τη στιγμή άναψαν κάτι λαμπάκια..! Δεν ήξερα τι να περιμένω.
Για καλή μου τύχη, μου ανακοίνωσαν ότι μου έγινε αναβάθμιση σε business class! Χάρηκα πάρα πολύ, γιατί η συγκεκριμένη θέση σε μια τέτοια πτήση έχει πολλές ανέσεις και μου έφυγε το άγχος με το που βρέθηκα μέσα στο αεροπλάνο.
Γρήγορα χαλάρωσα, απόλαυσα το ταξίδι και ένιωσα τυχερή με το δώρο που μου έκανε το σύμπαν! 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.