Όταν δεν θέλεις να στεναχωρήσεις τον ιατρό..!

 

Είχα κάποιο θέμα με τα πόδια μου και πήγα στον ιατρό. Εκείνος αφού με εξέτασε μου έδωσε κάποια φάρμακα τα οποία όμως με πείραξαν και πρήστηκαν τα πόδια μου. Άφησα να περάσουν μία, δύο εβδομάδες και μιας και δεν έβλεπα καλυτέρευση αποφάσισα να ξαναπάω στον ιατρό. Μόλις μπήκα στο ιατρείο μου λέει χαρούμενα ο ιατρός: "Γεια σου Διονυσία μου, πώς πάμε;". Τότε εγώ ντράπηκα να του πω ότι δεν ήμουν καλύτερα και απλά απάντησα: "Μια χαρά ιατρέ μου!". "Τότε τι σου συμβαίνει;", ξαναρώτησε εκείνος. "Έτσι, πέρασα να σας δώ", απάντησα κι εξαφανίστηκα πρωτού με ρωτήσει κάτι άλλο.

Το βράδυ πήρα τηλέφωνο την κουνιάδα μου και όταν με ρώτησε πώς πήγε η επίσκεψη της είπα ότι ντράπηκα να του το πω. Απορημένη με ρώτησε: "Μα γιατί βρε Σία μου;". "Για να μην τον στεναχωρήσω!", είπα εγώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.