Καφές ο θαυματουργός!

 

Ο καφές παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του Έλληνα.
Με έναν καφέ ξεκινάει η μέρα του.
Εδώ κάνουμε μια ανταλλαγή ενέργειας με τον καθένα που έρχεται στο μαγαζί.  Του λέμε «όλα είναι ΟΚ» και το εννοούμε! Δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε με τα μικρά πράγματα. Όλα είναι στο μυαλό μας. Οι δυσκολίες είναι στο μυαλό μας και στην ουσία είναι χρήσιμο να υπάρχουν.
Σκεφτείτε να είχαμε λιακάδα σε όλη μας τη ζωή, θα ζούσαμε σε μια έρημο μόνο. Ο καθένας με τον τρόπο του, βάζει μεράκι και αγάπη, κι έτσι ο κόσμος γίνεται καλύτερος. 
Αυτή είναι και η προϋπόθεση να πάμε παραπέρα: να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι την ματιά μας και τον τρόπο σκέψης μας ώστε να αλλάξουν και οι γύρω μας και να σταματήσουμε να ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους (:«φταίνε οι Γερμανοί, φταίνε οι πολιτικοί, φταίει το μνημόνιο, φταίνε οι γονείς μας, η σχέση μας και οποιοσδήποτε «άλλος»)!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.