Η μάνα του λόχου!

 

Πώς είναι για μια μάνα να έχει 4 αγόρια;

Είμαι ευτυχισμένη που έχω 4 αγόρια. Από ποιον να ξεκινήσω; Από τον λεβέντη μου τον μεγάλο που δεν μου έχει χαλάσει ποτέ χατίρι;! Όλο "μανούλα και μανούλα ό,τι θέλεις εσύ!" Ο δεύτερος;  Ένα παιδί μάλαμα, μια ψυχούλα!  Ο τρίτος;  Ε... λίγο αντιδραστικός κι ατίθασος (γέλια), μου μοιάζει και στον χαρακτήρα, αλλά πολύ καλός και ευαίσθητος! Όσο για τον τέταρτο, όσο να' ναι είναι κι ο βενιαμίν, χρυσό παιδί κι αυτό! Κανένας τους δεν συγκρίνεται με άλλον!

Δεν ξέρετε όμως πως θα ήταν αν είχατε κορίτσια...

Όχι, άλλα από άλλες μανάδες που μου λένε για τα κορίτσια τους, χίλιες φορές που έχω αγόρια! Βέβαια, μαζί με τον άντρα μου, 5 άντρες στο σπίτι είναι εμπειρία! Κάποιες φορές σκεφτόμουν ενώ άπλωνα τα ρούχα: "όλο σώβρακα και φανέλες...!" (γέλια)

Σας φροντίζουν και σας περιποιούνται;

Όχι! (γέλια). Αν δεν πέσω να αρρωστήσω δεν μπορώ να κρίνω. Προς το παρόν έχουν μάθει να τα περιμένουν όλα από εμένα. Δυο απ' αυτά έχουν οικογένεια πλέον και δεν είμαστε καθημερινά μαζί οπότε κι αυτό είναι αλλιώς. Πάντως η περιποίηση ακόμα είναι σε "ελαφριά μορφή" (γέλια). Έχω όμως 2 νύφες και 2 εγγονές, κι ένα ποτήρι νερό θα πιω από τα χεράκια τους!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.