Ένας γλυκός movember πέρασε! Άντρες του κόσμου ενωθείτε!

 

Το barbering είναι σε άνθιση αυτή την εποχή στην Ελλάδα. Είναι κάτι παραπάνω από επάγγελμα, είναι μορφή τέχνης και τρόπος ζωής. Μια κουλτούρα που οδηγεί πολλούς συναδέλφους να αναδεικνύουν την υψηλή τους τεχνική. Προσωπικά ξεκίνησα από μικρός να ασχολούμαι με το αντρικό και μέχρι σήμερα δουλεύω ασταμάτητα έχοντας την ίδια δίψα σαν να ξεκινάω πάντα για πρώτη φορά.

Έχετε σημαντικούς πελάτες;

Τυχαίνει αυτό τον καιρό να φτιάχνω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και πολλούς ηθοποιούς όπως και άτομα από τον χώρο του μπάσκετ.

Από τι σας έκανε να αφήσετε αυτό το υπέροχο μουστάκι;

Το ξεκίνησα πριν δυο χρόνια στα πλαίσια του κινήματος Movember. Κάθε Νοέμβριο οι άνδρες αφήνουν μουστάκι προκειμένου να κινητοποιηθούν στον αγώνα κατά του καρκίνου του προστάτη. Από τότε δεν το έχω πειράξει.  Ξεκίνησε με ένα κοινό σκοπό κι έχει καθιερωθεί.

Αυτό τον καιρό προετοιμαζόμαστε για το All Star Barber Trophy που θα λάβει χώρα την Κυριακή 8 Ιανουρίου 2017, στο Hilton. Επικεντρωνόμαστε λοιπόν σε αυτό για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

~Ισίδωρος Ρούσσος Hair Design~

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.