Έξι κινητά και η ιστορία τους

 

Θέλετε να σας πω πώς απέκτησα έξι κινητά; Αυτή είναι η ιστορία τους:

 

 

 

 Αυτό είναι το πρώτο i-phone που κληρονόμησα! Το είχε αγοράσει ο μπαμπάς και μια μέρα που είχε πάει στο μάθημά του aikido, το είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο και κάποιος έσπασε το τζάμι και το έκλεψε! Αγόρασε άλλο κινητό αλλά στο μεταξύ βρέθηκε το κλεμμένο. Για κακή του τύχη του έκλεψαν όμως το καινούργιο κι αυτό είχε μικρή ζωή στα χέρια μας.

 

 

 

 

Μετά αγόρασε αυτό το Samsung Galaxy S4.Ήταν το πιο "hot" κινητό εκείνης της εποχής αλλά μετά από ένα διάστημα άρχισε να δισλειτουργεί, και αφού έπεσε και στο πάτωμα έπαψε να δουλεύει εντελώς. Έτσι, κατέληξε σε εμένα κι αυτό.

 

 

 

 

 

 Tο τρίτο ήταν το Nokia Lumia 930 το οποίο έπαψε ξαφνικά για κάποιο λόγο να του αρέσει και μου το έδωσε. Μου είχε πέσει αρκετές φορές και δεν είχε σπάσει και περηφανευόμουν. Με ρωτάει ένας φίλος μου "να το ρίξω;" "και δεν το ρίχνεις" του λέω. Και φυσικά έσπασε η οθόνη!

 

 

 

 

 

 

Το επόμενο το βρήκε η μαμά μου μια μέρα στο δρόμο διαλυμένο. Δεν έχετε καθρέφτη; Σπάστε το i-phone 5 και ιδού το αποτέλεσμα!

 

 

 

 

 

 

 Όσο για το τελευταίο το Black ub vs6000 που είναι και το κινητό μου, για αυτό πήρα δραστικά μέτρα και αγόρασα αυτή την προστατευτική θήκη για να   μπορώ να το ρίχνω άφοβα! (γέλια)

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.