Χριστουγεννιάτικοι Μπελάδες: Παιχνίδι μυστηρίου για παιδιά

Χριστουγεννιάτικοι Μπελάδες: Παιχνίδι μυστηρίου για παιδιά

Ένα πρωτότυπο παιχνίδι για παιδιά 6-9 ετών, ένα θεματικό κυνήγι θησαυρού εμπνευσμένο από τα Χριστούγεννα που θα χαρίσει στους παίκτες μία μοναδική εμπειρία!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:

Το δέντρο είχε γεμίσει με πολύχρωμα πακέτα, μικρά και μεγάλα, όλα δώρα για τα παιδιά! Η χαρά τους όταν ξυπνούσαν και τα έβλεπαν, θα ήταν απεριόριστη! Όμως, συμφορά… το πρωί που τα παιδιά έτρεξαν στο δέντρο για να ανοίξουν τα δώρα τους, δεν είχει μείνει τίποτα… ούτε καν μια κορδέλα! Αυτή η υπόθεση μυρίζει σκανδαλιάρικα ξωτικά και μπόλικο μυστήριο! Παιδιά, γίνετε τώρα ντετέκτιβ του CSI Kids και βρείτε τα δώρα σας!

Το παιχνίδι περιλαμβάνει 10 γρίφους και είναι -επίσης-ένας εξαιρετικά πρωτότυπος τρόπος να δώσετε στα παιδιά τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους!

ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ

Τo κυνήγι θησαυρού έρχεται στο email σας ως ηλεκτρονικό αρχείο PDF. Με την ολοκλήρωση της αγοράς αποκτάτε το αρχείο PDF αυτόματα στο email σας, χωρίς καμία αναμονή, χωρίς έξοδα μεταφοράς!

Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εκτυπώσετε, να κρύψετε τους γρίφους και το παιχνίδι ξεκινά!

Το παιχνίδι περιλαμβάνει τις εξής σελίδες προς εκτύπωση:

– Αναλυτικές οδηγίες για το στήσιμο του παιχνιδιού
– 10 κάρτες με γρίφους
– Κάρτα που εισάγει τα παιδιά στην αποστολή τους
– Κάρτα για την καταγραφή των κρυψώνων
– Κάρτα επιβράβευσης

TIPS

Το παιχνίδι δεν έχει προκαθορισμένες κρυψώνες και μπορεί να παιχτεί σε οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο σας εξυπηρετεί.

Εάν τα παιδιά είναι περισσότερα από 10, μπορείτε να τα χωρίσετε σε μικρότερες ομάδες και να εκτυπώσετε τους γρίφους περισσότερες φορές.

Χρειάζεται μόλις 20 λεπτά προετοιμασίας από έναν ενήλικα και το κυνήγι θησαυρού είναι έτοιμο! Μπορείτε να το συνδυάσετε με την ανταλλαγή δώρων, με φίλους, με συγγενείς, μόνοι σας. Όπως και να το παίξετε, το σίγουρο είναι θα έχετε εξασφαλίσει στα παιδιά μία εμπειρία διαδραστικού, χαρούμενου παιχνιδιού.

Infos

Εκτιμώμενη διάρκεια παιχνιδιού: 30-40 λεπτά
Αριθμός παικτών: 2 έως 10 παιδιά
Ηλικία: 6 έως 9 ετών
Η αγορά του παιχνιδιού προορίζεται για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης. Σε περίπτωση εμπορικής πρόθεσης ή άλλης εκμετάλλευσης του παιχνιδιού απαιτείται ξεχωριστή άδεια χρήσης. Η άδεια στοιχίζει εφάπαξ 100 (εκατό) ευρώ ανά παιχνίδι και σας παρέχει τη δυνατότητα απεριόριστης εκμετάλλευσης του. Τυχόν παράνομη και/ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση διώκεται ποινικά.

Βρες το Δολοφόνο & CSI Kids: λίγα λόγια για εμάς

Η ομάδα «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» ειδικεύεται στη διοργάνωση διαδραστικών παραστάσεων μυστηρίου υψηλής ποιότητας για ενήλικες και παιδιά από το 2013: «Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ», «Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», «Το Άγιο Έγκλημα», «Σκοτώνουν τον Έρωτα Όταν γεράσει», «Το Τελευταίο Πανέρι», το «Reunion μετά Θάνατον», το «Προσεχώς Απόδραση», το φετινό «Νυφικό Πεντοζάλι» και οι παιδικές παραστάσεις μυστηρίου του «CSI:Kids» κατακτούν όλο και περισσότερο το κοινό, εντός και εκτός Αθηνών.

Εσείς αγαπάτε τα μυστήρια; Ψάχνετε ευκαιρίες για να εξασκήσετε το αστυνομικό σας δαιμόνιο; Πίσω από κάθε γρίφο και πίσω από κάθε “περίεργο” αναζητάτε τη λύση; Στις αγαπημένες σας σειρές συγκαταλέγονται οι CSI, Σερλοκ Χόλμς, Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια κοκ; Είστε φαν των επιτραπέζιων παιχνιδιών; Είστε γονείς/ νονοί/ θείοι/ παππούδες και ψάχνετε… τα πιο ψαγμένα παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά; Είστε σε εταιρεία και αναζητάτε μία καινοτόμο και πρωτοποριακή δραστηριότητα teambuilding για τα στελέχη σας; Εάν ναι, μπείτε στο https://www.vrestondolofono.gr και στο www.csikids.gr, και βρείτε… το Μυστήριο που σας ταιριάζει!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.