Βιβλιοπαρουσίαση: Η Έλλη κι ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα - Μύθοι και αστερισμοί

Βιβλιοπαρουσίαση: Η Έλλη κι ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα - Μύθοι και αστερισμοί

Τα Hondos Center Γλυφάδας (Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη, Γλυφάδα, Τηλ.: 210-8910943) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε μια παρουσίαση του ταξιδιωτικού οδηγού για παιδιά "Η Έλλη κι ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα" της ΣΟΦΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, στον χώρο του βιβλιοπωλείου.

Παρέα με τη συγγραφέα θα βρίσκεται η φανταστική ομάδα της Eggpaideush και θα σας περιμένουν με χαρτόνια, χρώματα και αστερισμούς για να φτιάξετε φανταστικά τηλεσκόπια! Από την εκδήλωση δεν θα λείπουν τα παιχνίδια εξερεύνησης, οι γρίφοι μυθολογίας και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Ελάτε να ταξιδέψουμε με την θεά Αθηνά, τον Ηρακλή, τους Κύκλωπες και τον Μινώταυρο στο πιο διασκεδαστικό κυνήγι θησαυρού γνώσης!

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.