«Το ημερολόγιο ενός εξερευνητή» από την Ελληνοεκδοτική

«Το ημερολόγιο ενός εξερευνητή» από την Ελληνοεκδοτική

Η Τζένη Κουτσοδημητροπούλου ξέρει αναμφίβολα να γράφει πολύ καλά νεανικά βιβλία και, νομίζω, πως πρώτη φορά αγάπησα τόσο πολύ δικό της βιβλίο (μην παρεξηγηθώ, τα βιβλία της είναι ένα κι ένα, αλλά αυτό εδώ είχε κάτι παραπάνω!)

Ο Άρης μόλις μετακόμισε με την οικογένειά του στην Αθήνα και το καινούργιο σπίτι τού παρέχει την άνεση ενός χώρου μόνο για τον ίδιο. Η σοφίτα είναι το μέρος από όπου θα ξεκινήσουν όλα. Η ανακάλυψη ενός ημερολογίου και η ανάγνωση των ιστοριών του ιδιοκτήτη του, θα γίνουν η αφορμή για τις περιπέτειες που θα ζήσει ο Άρης μαζί με την νέα του φίλη, τη Λίνα.

Η συγγραφέας τοποθετεί την ιστορία σε ένα σύγχρονο περιβάλλον (η μαμά είναι blogger -wow!- ενώ ο μπαμπάς υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων) και η ιστορία της έχει όση περιπέτεια και μυστήριο χρειάζεται για να θέλεις να γυρίσεις τις σελίδες ξανά και ξανά. Καλογραμμένο, έξυπνο με την πάντα εξαιρετική εικονογράφηση της Σάντρας Ελευθερίου, που ταίριαξε απόλυτα με το προφίλ ενός εξερευνητή.

Το βιβλίο αφήνει τους αναγνώστες ακριβώς την στιγμή που θέλουν να διαλευκανθεί το μυστήριο οπότε ένα είναι σίγουρο, αναμένουμε πώς και πώς να διαβάσουμε το δεύτερο μέρος!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική και μπορείς να το βρεις εδώ.

 

 

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.