Το πρώτο μου εικονογραφημένο λεξικό Μαθηματικών από τις Εκδόσεις Κέδρος!

Το πρώτο μου εικονογραφημένο λεξικό Μαθηματικών από τις Εκδόσεις Κέδρος!

Είμαι σίγουρη πως τέτοιο λεξικό δεν έχεις ξαναπιάσει στα χέρια σου! Ξέχασε ό,τι ήξερες για βαρετές σελίδες, για περίπλοκες πράξεις και άχρωμα εξώφυλλα! Το λεξικό αυτό είναι ένα από τα πιο πολύχρωμα, χαρούμενα και διασκεδαστικά βιβλία που μπορείς να βρεις!!

Οι Εκδόσεις Κέδρος φέρνουν ένα ήδη γνωστό λεξικό Μαθηματικών στην ελληνική αγορά, που εισάγει τα παιδιά του Δημοτικού στον, τελικά, υπέροχο κόσμο των αριθμών. Με τρόπο εύληπτο και ευχάριστο, οι πρώτες βασικές μαθηματικές έννοιες γίνονται παιχνίδι και όσο περνάει ο καιρός και οι σελίδες, τα παιδιά εισάγονται και στις πιο σύνθετες έννοιες.

Με εξαιρετικά πλούσια εικονογράφηση, πολλά και κατανοητά παραδείγματα, σελίδες διασκεδαστικές όπως, ακριβώς, αυτές που θα έπρεπε να είχε κάθε σχολικό βιβλίο!

 

Το βιβλίο «Το πρώτο μου εκονογραφημένο λεξικό Μαθηματικών» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέδρος και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.