Το πορτοκαλί σαλιγκαράκι, της Ζέφης Συρίβλη

Το πορτοκαλί σαλιγκαράκι, της Ζέφης Συρίβλη

Ένα βιβλίο για την αυτοεκτίμηση και την αξία της διαφορετικότητας.

Το μικρό πορτοκαλί σαλιγκαράκι, καθόλου ευχαριστημένο με το τόσο περίεργο χρώμα του, κάνει ένα μικρό ταξίδι προσπαθώντας να γίνει.. κάτι άλλο. Τελικά όμως συνειδητοποιεί πως, παρ'όλη την ανάγκη του να ανήκει στην "ομάδα" και να μοιάζει με τους άλλους, ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος και είναι εξαιρετικά σημαντικό να αφήνει τη δική του μοναδική "πορτοκαλί" γραμμή στο Μεγάλο Λειβάδι.

Καλογραμμένο, με χαρούμενη εικονογράφηση από τη Μαρίνα Ρούσσου, μπορεί να δώσει ιδέες και για ένα σχετικό εργαστήριο χειροτεχνίας.

Απευθύνεται κυρίως σε παιδιά 4-10 χρονών.

Το πορτοκαλί σαλιγκαράκι κυκλοφορεί από τις εκδόσεις του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://www.fhw.gr/publications/index.php?view=prod&lang=1&ekd_id=62 .

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.