Το πιο διασκεδαστικό μυστήριο της Πολιτείας Χάμελιν!

Το πιο διασκεδαστικό μυστήριο της Πολιτείας Χάμελιν!

Τι καλύτερο από το να αρχίζει η θεατρική σεζόν και το φουαγιέ να γεμίζει από παιδικές φωνές και χοροπηδηχτά! Αυτό συνέβη το περασμένο Σάββατο στην πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Το μυστήριο της Πολιτείας Χάμελιν» στην οποία βρεθήκαμε και εμείς, παρότι ελαφρώς μεγαλύτεροι ηλικιακά!

Ένα λιτό σκηνικό, με ξύλινες, πολυμορφικές κατοικίες που άλλοτε είναι σπίτια και άλλοτε μετατρέπονται σε μεγάλα τραπέζια ώστε να φιλοξενήσουν τις συνεδριάσεις του Δημάρχου της πολιτείας. Χαρούμενοι τροβαδούροι που μας προσκαλούν στο χώρο και αφηγούνται μια άκρως διασκεδαστική ιστορία. Μια ιστορία με δυνατά μηνύματα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, μια ιστορία με πολύ γέλιο για όλες (μα όλες!!) τις ηλικίες, μια ιστορία γεμάτη μυστήριο. Και για το τέλος; Χαρούμενες παιδικές φωνές και ενθουσιασμένοι γονείς!

Θα λυθεί άραγε το μυστήριο της Πολιτείας Χάμελιν; Σιγουρέψου πως θα το ανακαλύψεις μόνος σου!

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.