Το παραμύθι μιας πριγκίπισσας που ήθελε πολύ να παίξει σ' ένα παραμύθι!

Το παραμύθι μιας πριγκίπισσας που ήθελε πολύ να παίξει σ' ένα παραμύθι!

Ξέρω πολύ καλά πως το όνειρο κάθε πριγκίπισσας δεν είναι τα φανταχτερά στέμματα και τα πλούσια στολίδια. Ή μπορεί και να είναι! Χμ, δεν ξέρω. Πάντως ξέρω μία πριγκίπισσα που το μόνο που ήθελε ήταν να πρωταγωνιστήσει σε ένα παραμύθι, το ολόδικό της παραμύθι!

Για να τα καταφέρει, προσπάθησε με όσους τρόπους μπορείς να φανταστείς. Διάβασε πολύ προσεκτικά τι έκαναν μέχρι τώρα όλοι οι ήρωες των παραμυθιών και ακολούθησε τα δικά τους βήματα. Φίλησε έναν βάτραχο, άφησε έναν κακό λύκο να την φάει, έριξε τα μαλλιά της από έναν ψηλό πύργο και πολλά ακόμη που δεν θέλω να σου αποκαλύψω. Αυτές οι περιπέτειες της δεν την οδήγησαν ακριβώς εκεί που ήθελε... αλλά τελικά τα κατάφερε! Με ποιόν τρόπο; Αυτό θα το ανακαλύψεις μόνος σου διαβάζοντας την γλυκύτατη ιστορία αυτής της μικρής πριγκίπισσας.

H Σουζάνε Στράσερ γράφει ένα υπέροχο παραμύθι και μας αποδεικνύει ότι τα όνειρα πραγματοποιούνται! Αρκεί να έχουμε την διάθεση, τη δύναμη, τον ενθουσιασμό και την τόλμη να παλέψουμε για αυτά. Και αν καθυστερήσουν λίγο, τότε θα είναι για καλό!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλαση και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.