Το Μεγάλο παιχνιδοβιβλίο της Ingela P. Arrhenius | Εκδόσεις Ίκαρος

Το Μεγάλο παιχνιδοβιβλίο της Ingela P. Arrhenius | Εκδόσεις Ίκαρος

Το Μεγάλο παιχνιδοβιβλίο είναι σχεδιασμένο να ενισχύσει τη μνήμη και να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο των μικρών παιδιών, καθώς μαθαίνουν τις πρώτες λέξεις, χρώματα, αριθμούς, σχήματα και τόσα άλλα συναρπαστικά…

Η παιχνιδιάρικη εικονογράφηση της Ingela P. Arrhenius καθώς και τα υφασμάτινα μέρη και ο καθρέφτης που εμπεριέχονται στην έκδοση θα εκπλήξουν ευχάριστα κάθε μικρό αναγνώστη!

 

«...η Σουηδή εικονογράφος επικεντρώνεται στις πολύ μικρές ηλικίες, στα μωρά που τώρα ανακαλύπτουν τον κόσμο και έρχονται σε επαφή με τα βιβλία. Οι δημιουργίες της είναι έτσι φτιαγμένες ώστε να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών[…], το παιδί μαθαίνει να ξεχωρίζει διαφορετικές υφές υλικών, ενώ παράλληλα αρχίζει να έρχεται σε επαφή με τις πρώτες του λέξεις».

―Ζωή Κοσκινίδου, Κόκκινη Αλεπού

H Ingela Peterson Arrhenius γεννήθηκε το 1967 στη Σουηδία. Η τέχνη και το σχέδιο ήταν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή της, και πριν τη καριέρα της ως εικονογράφος εργαζόταν ως καλλιτεχνική διευθύντρια στη Στοκχόλμη. Από το 1992 εργάζεται ως εικονογράφος με διεθνή αναγνώριση στη διαφήμιση, στο σχέδιο, και στις εκδόσεις βιβλίων. Είναι παθιασμένη με το ρετρό στυλ, το οποίο αντικατοπτρίζεται εμφανώς στα έργα της, όπως επίσης και η χαρά της για την τυπογραφία και τα χρώματα. Ζει στη Στοκχόλμη με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά.

Στη σειρά «Παίζω κρυφτό» κυκλοφορούν:

Πού είναι η Φρίντα Κάλο; (2022)

Πού είναι ο κύριος Αστροναύτης; (2022)

Πού είναι η κυρία Γιατρός; (2021)

Πού είναι το πυροσβεστικό; (2021)

Πού είναι η κυρία Κούρσα; (2021)

Πού είναι η κυρία Τ-Ρεξ; (2021)

Πού είναι ο κύριος Πειρατής; (2020)

Πού είναι η κυρία Πάπια; (2019)

Πού είναι η κυρία Ζέβρα; (2018)

Πού είναι ο κύριος Σκύλος; (2018)

Πού είναι η κυρία Πασχαλίτσα; (2017)

Πού είναι ο κύριος Λιοντάρης; (2017)

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.