«Το κορίτσι στο Κάστρο μέσα στο Μουσείο», από τις εκδόσεις Λιβάνη

«Το κορίτσι στο Κάστρο μέσα στο Μουσείο», από τις εκδόσεις Λιβάνη

Ήρθε η ώρα να διαβάσεις το πιο παραμυθένιο παραμύθι! Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το κορίτσι που μένει μέσα στο κάστρο, μέσα σε μια γυάλα, μέσα στο μουσείο. Ένα γλυκό και ονειροπόλο κορίτσι που ζει στο πιο παραμυθένο μέρος του κόσμου!

Τι κι αν δεν έχει πολλούς φίλους στο κάστρο της; Καθημερινά γνωρίζει τις πιο συναρπαστικές παρέες και δεν είναι άλλες, από τα παιδιά που επισκέπτονται το μουσείο και ψάχνουν με τεράστια λαχτάρα να την βρουν κάπου μέσα στο κάστρο, κολλώντας τα πρόσωπά τους στην επιφάνεια της γυάλινης σφαίρας.

Ένα πρωτότυπο, άκρως ονειρικό παραμύθι με πρωταγωνίστριες το κορίτσι που ζει στο κάστρο και, φυσικά, εσένα! Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι μοναδική, από αυτές που σπάνια συναντάς σε παιδικά βιβλία και θα ταξιδέψει μονομιάς τις μικρές αναγνώστριες!

Το κείμενο γράφει η συγγραφέας Kate Bernheimer ενώ την εικονογράφηση κάνει η Nicoletta Ceccoli. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.