Ταξίδι στον Κόσμο των Δεινοσαύρων | H νέα ταινία στη ΘΟΛΟ του Ελληνικού Κόσμου

Ταξίδι στον Κόσμο των Δεινοσαύρων | H νέα ταινία στη ΘΟΛΟ του Ελληνικού Κόσμου

Η νέα εντυπωσιακή, τρισδιάστατη ταινία «Ταξίδι στον Κόσμο των Δεινοσαύρων» ξεκίνησε να προβάλλεται στη ΘΟΛΟ Εικονικής Πραγματικότητας του «Ελληνικού Κόσμου». Πρόκειται για ένα υπερθέαμα για τα εντυπωσιακότερα πλάσματα που κατοίκησαν ποτέ τον πλανήτη πριν από εκατομμύρια χρόνια.

Η ταινία ακολουθεί το φαντασμαγορικό ταξίδι ανακάλυψης ενός πατέρα και της έφηβης κόρης του Λούσι, οι οποίοι εξερευνούν τον πλανήτη από ήπειρο σε ήπειρο, στην Τριασική, Ιουρασική και Κρητιδική περίοδο, αναζητώντας στοιχεία για την προέλευση των πουλιών από τους δεινοσαύρους. Οι πρωταγωνιστές, συναντούν επιβλητικά σμήνη από Πτερόσαυρους, Μικροράπτορες, Ραμφόρρυγχους, Αρχαιοπτέρυγες κι εξερευνούν εκτάσεις γεμάτες με κολοσσιαίους γίγαντες όπως ο Τρικεράτωψ, ο Ιγκουανόδοντας, ο Γιγανοτόσαυρος, ο Δεινόνυχος, ο Αργεντινόσαυρος, που θεωρείται ίσως ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος που πάτησε ποτέ στη γη, και άλλα πολλά είδη. Στη διάρκεια του ταξιδιού τους θα περάσουν από τροπικά δάση, θα σκαρφαλώσουν σε παγωμένες οροσειρές, θα διασχίσουν προϊστορικές θάλασσες, θα πηδήξουν σε τεράστιες στοές. Στο τέλος, θα γίνουν μάρτυρες της κατακλυσμιαίας τελευταίας μέρας των δεινοσαύρων πάνω στη γη: όταν ο τεράστιος αστεροειδής, που προσέκρουσε πάνω στον πλανήτη, προκάλεσε το ντόμινο της εξαφάνισης αυτών των τρομερών πλασμάτων.

Η νέα ταινία ΘΟΛΟΥ, παρουσιάζει με εύληπτο και συνάμα συναρπαστικό τρόπο στους θεατές εκπαιδευτικά θέματα όπως: την μετατόπιση των ηπείρων, την κίνηση των αστεριών, τη φύση των αστεροειδών και φυσικά διάφορα είδη δεινοσαύρων και την εξέλιξή τους.

* Η νέα ταινία είναι διαθέσιμη από τις 2 Μαρτίου 2019.
* Διάρκεια: 45’
* Για ήμέρες και ώρες προβολής δείτε www.hellenic-cosmos.gr & www.tholos254.gr
* Γενική είσοδος: €7 (ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις)
* Προπώληση εισιτήριων: tickets.hellenic-cosmos.gr | Τ. 212 254 0000 | Υποδοχή Μουσείου
* Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης

«ΘΟΛΟΣ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος

 


 


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.