Ταξιδέψτε στην Αρχαία Αίγυπτο και την Αρχαία Ρώμη με δύο βιβλία από την Διόπτρα

Ταξιδέψτε στην Αρχαία Αίγυπτο και την Αρχαία Ρώμη με δύο βιβλία από την Διόπτρα

Πώς λέγεται το μεγάλο άγαλμα που είχε σώμα λιονταριού και κεφάλι Φαραώ; Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν στη μεταθανάτια ζωή; Ποιος ήταν ο Ρα και ποια η Ίσιδα ; Ποιο είναι το αμφιθέατρο των Φλαβίων; Ποιος είναι ο Ανδριανός;

Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε στις παραπάνω ερωτήσεις ο Ερρίκος, η γιαγιά Ροζέτα και ο γάτος Τούτι σας καλούν σε ένα ταξίδι στο χρόνο.

Διαβάστε την Αρχαία Αίγυπτο και την Αρχαία Ρώμη του Fatti Burke (σε συνεργασία με το British Museum) και θα μάθετε τα πάντα για τον πολιτισμό και την καθημερινή ζωή της αρχαίας Αιγύπτου που άκμασε για χιλιάδες χρόνια κάτω από την ηγεσία των Φαραώ, αλλά και της αρχαίας Ρώμης που ιδρύθηκε πριν από 2.700 και πλέον χρόνια.

Στις 32 σκηνές που παρουσιάζονται σε κάθε βιβλίο ξεδιπλώνονται εξαιρετικά έργα τέχνης, συναρπαστικά ιστορικά γεγονότα, παράξενες θεότητες και αριστουργήματα της αρχιτεκτονικής. Ο σκαραβέος και ο αετός που κρύβονται σε κάθε εικόνα δίνουν μια παιχνιδιάρικη διάσταση στην επιστήμη που εξετάζει το παρελθόν.

Περιπλανηθείτε στην Ιστορία με τα δύο υπέροχα Ψάξε και Βρες των εκδόσεων Διόπτρα. Θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, θα εξασκήσετε την υπομονή και παρατηρητικότητά σας και θα απολαύσετε ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού.

Καλές αναγνωστικές περιπέτειες!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.