Τα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά επιστρέφουν στο Μουσείο Γουλανδρή!

Τα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά επιστρέφουν στο Μουσείο Γουλανδρή!

Τα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης (ΕΔΑ),  η αγαπημένη ψυχαγωγική και εκπαιδευτική Κυριακάτικη ενασχόληση των παιδιών, θα είναι πολύ σύντομα και πάλι κοντά σας!

Τηρώντας τους ισχύοντες κανόνες προστασίας και υγιεινής απέναντι στην πανδημία, το Εκπαιδευτικό τμήμα του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας σας καλωσορίζει στο νέο κύκλο Κυριακάτικων Εργαστηρίων Δημιουργικής Απασχόλησης 
για παιδιά 3-6 ετών με τίτλο «Ποιος κρύβεται εδώ;», βασισμένο στη νέα Έκθεση του Μουσείου μας «Τα Θηλαστικά της Ελλάδας».

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για να ανακαλύψουμε όλοι μαζί τα μυστικά του λύκου, της αρκούδας, της αλεπούς και των υπόλοιπων θηλαστικών, να παίξουμε, να διασκεδάσουμε, να ζωγραφίσουμε και να φτιάξουμε τη δική μας κατασκευή.

Ο κύκλος αυτός ξεκινάει τις Κυριακές 3 και 10 Οκτωβρίου, με το Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης με τίτλο «Τα Σπίτια των Ζώων», που επελέγη με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, στις 4 Οκτωβρίου.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.