Τα δικά μου Χριστούγεννα, Ήθη και έθιμα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Τα δικά μου Χριστούγεννα, Ήθη και έθιμα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Η Εύα Καραντινού γράφει ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο το οποίο μπορεί να αποτελέσει την  καλύτερη αφορμή αυτά τα Χριστούγεννα  να μιλήσετε με τα παιδιά για τα ήθη και τα έθιμα των τόπων, να γνωρίσετε μαζί τους άλλες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου και να ξεκινήσετε ένα διάλογο σχετικά με την παράδοση και τη λαογραφία, όροι δύσκολοι αλλά και σημαντικοί ταυτόχρονα για τη δημιουργία της ταυτότητας ενός παιδιού.

 

 

Το βιβλίο «Τα δικά μου Χριστούγεννα, Ήθη και έθιμα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο», μπορεί να μάθει στα παιδιά ότι τα Χριστούγεννα είναι για όλους διαφορετικά. Και αυτή η διαφορετικότητα είναι που τα κάνει την πιο αγαπητή και ευφάνταστη γιορτή του Δεκέμβρη!

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μία εαιρετική αφορμή για να γνωρίσετε άλλους τόπους της Ελλάδας και να ταξιδέψετε για λίγο σε αυτούς.

Μέσα από ιστορίες και δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο, η ανάγνωσή του γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη και πρωτότυπη, χωρίς να κουράσει κανένα μικρό κεφαλάκι με πολλές πληροφορίες.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.