Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει | To μιούζικαλ ταξιδεύει στην Ελλάδα!

Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει | To μιούζικαλ ταξιδεύει στην Ελλάδα!

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους, το σπινθηροβόλο μιούζικαλ «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει» των Νίκου Κυπουργού και Θωμά Μοσχόπουλου ταξιδεύει σε έξι πόλεις της Ελλάδας.

Μια ιδεώδης εισαγωγή στον υπέροχο κόσμο της μουσικής για παιδιά κάθε ηλικίας, το «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει» θα γοητεύσει το κοινό με το χιούμορ, την ποιητική του φλέβα και την ανατρεπτική του διάθεση από τις 6 έως και τις 19 Μαΐου 2022.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του έργου «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει» το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου θα παρουσιαστεί στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης για πέντε μοναδικές παραστάσεις στις 6, 7 και 8 Μαΐου. Μετά τη Θεσσαλονίκη, η παράσταση θα συνεχίσει το ταξίδι της στις Σέρρες (Δημοτικό Θέατρο Αστέρια Σερρών, 10/5), στην Κομοτηνή (Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής, 12/5), στη Βέροια (Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας, 14/5), στα Ιωάννινα (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, 16, 17/5) και στην Πάτρα (Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, 19/5).

* Οι παραστάσεις, εκτός της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.  

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.