Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τη ''Suricata''

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τη ''Suricata''

Έι! Ψιτ! Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη Suricata!

Η Σουρικάτα, ή κατά κόσμον Ευτυχία Ηλιάδου, αποφάσισε πως επί δύο συνεχόμενες χρονιές, τον ίδιο μήνα, θα εκδόσει 2 παιδικά βιβλία! Μπορείς να μάθεις περισσότερα για την ίδια και τη δουλειά της εδώ αλλά μέχρι τότε, έχω να σου πω δυο λόγια για τα δύο αυτά βιβλία! Το πρώτο έχει τον τίτλο «Έι! Ψιτ!» ενώ το δεύτερο λέγεται «Το νησί που αλλάζει». 

 

Δεν χρειάζονται και πολλά για να ξεκινήσει μια μεγάλη φιλία! Ένα «Έι! Ψιτ!» αρκεί για να αλλάξει όλη σου η ζωή.

Έτσι έγινε και με το νεαρό, μαύρο σκυλάκι που ήταν ολομόναχο και αρκετά λυπημένο καθώς δεν έβρισκε κανέναν να παίξει. Έκανε αρκετές προσπάθειες μα καμία δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία. Κάτι όμως συνέβη στο τέλος, κάτι απλό μα υπέροχα μοναδικό, που άλλαξε όχι μόνο τη δική του ζωή αλλά και τη ζωή ενός παιδιού. Και έτσι, μια βαθιά φιλία ξεκίνησε στην Άνδρο.

Το πρώτο παραμύθι της Ευτυχίας Ηλιάδου είναι γραμμένο με έμμετρο λόγο και η εικονογράφηση του βιβλίου έχει γίνει από την ίδια. Πρόκειται για ένα ζεστό και τρυφερό παραμύθι, ιδιαίτερα προσεγμένο που θα συγκινίσει όλους τους αναγνώστες με την απλότητα και την αλήθεια που κρύβει στις σελίδες του.

 

 

 

 

 

Οι δύο ήρωες βρίσκονται αυτή τη φορά στη Σαντορίνη και πρόκειται να ζήσουν μια μεγάλη περιπέτεια! Οι καπνοί που εμφανίστηκαν στον ουρανό προκάλεσαν πανικό σε όλο το νησί και οι δύο φίλοι χάθηκαν. Και τότε ένας τρίτος, εξίσου ιδιαίτερος ήρωας κάνει την εμφάνισή του για να τους βοηθήσει.

Και το δεύτερο βιβλίο της Ευτυχία Ηλιάδου είναι γραμμένο με έμμετρο λόγο και η χαρά μας είναι μεγάλη που συναντάμε ξανά τους δύο ήρωες στις νέες τους περιπέτειες, αυτή τη φορά σε ένα άλλο νησί του Αιγαίου!

 

 

 

 

 

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις κι εσύ ποια είναι η Suricata και να διαβάσεις τις περιπέτειες των δύο φίλων!

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.