«Οι σκοτεινές ιστορίες του νεαρού Πόε» από τις Εκδόσεις Polaris

«Οι σκοτεινές ιστορίες του νεαρού Πόε» από τις Εκδόσεις Polaris

Ένα από τα αγαπημένα μου λογοτεχνικά είδη είναι η βιογραφία. Σελίδες γεμάτες προσωπικά στοιχεία, αναφορές σε βιώματα και εμπερίες που σε βοηθούν να κατανοήσεις το έργο του εκάστοτε προσώπου. Μέσα στις βιογραφίες που έχω διαβάσει είναι και αυτή του Έντγκαρ Άλαν Πόε, αγαπημένου συγγραφέα για τόσους και άλλους τόσους λόγους.

'Όχι, όχι.. δε θέλω με τίποτα να σε μπερδέψω και να νομίσεις ότι η Αγγελική Ράδου γράφει μια βιογραφία και, μάλιστα, που απευθύνεται σε παιδιά. Αυτό που κάνει όμως είναι να συνθέσει τη δική της ιστορία γύρω από τον συγγραφέα και να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό βιβλίο που αφορά τη ζωή του όσο ήταν ακόμη παιδί! Οι σκοτεινές ιστορίες του νεαρού Πόε είναι πράγματι σκοτεινές, γεμάτες μυστήριο, φαντάσματα και δυνατές περιπέτειες.

Ο νεαρός Πόε φοιτά στο οικοτροφίο Μέινορ Χάουζ σε ένα χωριό λίγο έξω από το Λονδίνο. Τα μυστήρια ξεκινούν αμέσως και ο ήρωας φαίνεται να πρωταγωνιστεί σε όλα. Ένας απρόσμενος επισκέπτης, μία δολοφονία, καινούργιοι φίλοι και περίεργοι καθηγητές, κλειστές πόρτες και πολλά φαντάσματα, στοιχεία μιας ιστορίας που δεν μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις! 

Το βιβλίο της Αγγελικης Ράδου απευθύνεται σε παιδιά από 10 ετών και περιμένει τους αναγνώστες όλων των ηλικιών για να τους εισάγει στον φανταστικό παιδικό κόσμο του Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για την Αγγελική Ράδου και τα βιβλία της εδώ, σε μια μικρή συνέντευξη που μας βοήθησε να την γνωρίσουμε καλύτερα.

Καλές ανατριχιαστικές αναγνώσεις!

 

Το βιβλίο «Οι σκοτεινές ιστορίες του νεαρού Πόε» της Αγγελικής Ράδου, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Polaris και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.