Οι «Φιγούρες & Κούκλες» ανοίγουν αυλαία !

Οι «Φιγούρες & Κούκλες» ανοίγουν αυλαία !

Οι φιγούρες του Τάσου Κώνστα και οι κούκλες της Αλεξίας Αλεξίου, ετοιμάζονται να ανοίξουν αυλαία στο χειμερινό τους σπίτι, τις ‘’Φιγούρες & Κούκλες», στο Παλαιό Φάληρο.

Τους λείψατε και σας έλειψαν αλλά ήρθε η στιγμή, τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας , για ονειρικά ταξίδια στον κόσμο του κουκλοθέατρου και του θεάτρου σκιών, ζωντανά !

Ο Τάσος Κώνστας με τον Καραγκιόζη του ως πολυτεχνίτη , αλλά και μ ένα ανεξάντλητο ρεπερτόριο διασκευασμένων κωμωδιών και νέων έργων , κόβουν την κορδέλα τον Οκτώβριο !

Ακολουθεί το Νοέμβριο και  η Αλεξία Αλεξίου, παρουσιάζοντας την κουκλοθεατρική παράσταση  «Ήταν ένα μικρό χαρτάκι» των Αντιγόνη Παρούση & Αλέξη Κυριτσόπουλου, ενώ το Δεκέμβριο θα  παρουσιασθεί  η χριστουγεννιάτικη κουκλοθεατρική παράσταση «Η Γέννηση» .

Στις παραστάσεις του Καραγκιόζη το έργο αλλάζει κάθε φορά . Δείτε το πρόγραμμα παραστάσεων στην ιστοσελίδα  fkt.gr, εξασφαλίστε τα εισιτήρια σας ηλεκτρονικά και καλή παράσταση !

Όλες οι παραστάσεις στις «Φιγούρες & Κούκλες» απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω.

Για τους μικρούς αλλά και έφηβους  καλλιτέχνες, στις «Φιγούρες & Κούκλες» θα διεξάγονται σε εβδομαδιαία βάση και ολιγομελή τμήματα εργαστήρια θεάτρου σκιών  & κουκλοθεάτρου,  για παιδιά και εφήβους .

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.fkt.gr ή καλέστε στο 2103227507.

*Oι «Φιγούρες & Κούκλες», για την προστασία των «λιλιπούτειων» θεατών τους  λειτουργούν ως Free Covid χώρος & τηρούν το αντίστοιχο  πρωτόκολλο.

«Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα»

- Για παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών-

Σάββατο 17.00 & Κυριακή 12.00  (από 9/10)

-Νέο έργο κάθε φορά-

Διάρκεια π/σης : 50΄.

Τιμή εισιτηρίου : 7 ευρώ.   Εισιτήρια : Viva.gr

   * “ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ» - Νέος χώρος :

    Αχιλλέως 90 , Π.Φάληρο (μπροστά στη στάση ΤΡΑΜ «Αμφιθέας»)

    Τηλ. 210 3227507  - 6937714733

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.