Ο Χορός των Στρουθοκαμήλων από τον Ευγένιο Τριβιζά

Ο Χορός των Στρουθοκαμήλων από τον Ευγένιο Τριβιζά

Ο Ευγένιος Τριβιζάς είναι από τους συγγραφείς που δεν χρειάζονται απολύτως καμία σύσταση! Αυτό όμως που μπορώ να σου συστήσω είναι «ο Χορός των Στρουθοκαμήλων»! Ένας χορός ξέφρενος και διασκεδαστικός που έχει 47 αναγνωστικά βήματα και άλλα 28 βήματα δραστηριοτήτων. Σου προτείνω να μην τα μάθεις απ'έξω αλλά να λικνιστείς αυθόρμητα στο ρυθμό τους!

Ο Γρουσούμψιος και οι Στρουθοκάμηλοι, ένα χελιδόνι, ένα βατραχάκι και μερικοί ιπποπόταμοι, χρωματιστοί και γελαστοί, θα σε παρασύρουν σε μια υπέροχα διασκεδαστική ιστορία! Ένας κακότροπος και μονόχνοτος τραπεζίτης, που μισεί τα χρυσόψατα και μαθαίνει πώς να πατάει τις ουρές των γάτων, ταράζεται όταν βρίσκει στο αρχοντικό του ένα χελιδόνι και ένα βατραχάκι. Και μόλις ξεκινάει... ένας τρελός χορός!

Η υπέροχη ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά συνοδεύεται από 28 σελίδες με δραστηριότητες για να περάσει το παιδί τις πιο δημουργικές στιγμές παρέα με ένα βιβλίο και μερικές... στρουθοκάμηλους!

 

Το βιβλίο «Ο Χορός των Στρουθοκαμήλων» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.