Νέο Εργαστήριο «Λύκε Λύκε είσαι εδώ;» στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Νέο Εργαστήριο «Λύκε Λύκε είσαι εδώ;» στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Tα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά έχουν και πάλι επιστρέψει στο Μουσείο μας για να προσφέρουν όπως πάντα αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης στους μικρούς μας φίλους!

Τηρώντας πάντα τους ισχύοντες Kανόνες Προστασίας και Υγιεινής απέναντι στην Πανδημία, το Εκπαιδευτικό τμήμα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας  έχει ετοιμάσει και για φέτος με πολλή φροντίδα  ένα νέο συναρπαστικό διαδραστικό πρόγραμμα παιδικών εργαστηρίων!

Έτσι, τις δύο ερχόμενες Κυριακές 17 και 24 Οκτωβρίου συνεχίζουμε με το Νέο Εργαστήριο με θέμα «Λύκε Λύκε είσαι εδώ;», στο πλαίσιο του φετινού Κύκλου Κυριακάτικων Εργαστηρίων με γενικό τίτλο «Ποιος κρύβεται εδώ;» 

Ο Κύκλος αυτός είναι εμπνευμένος από τη νέα Έκθεση του Μουσείου μας «Τα Θηλαστικά της Ελλάδας».  

Ώρες έναρξης: 11 π.μ. και 12.30 μ.μ.
Διάρκεια: 1 ώρα
Ηλικίες: 4-6 ετών

Εισιτήρια: 6€ για τους ενήλικες, 6€ για τα παιδιά

Μέγιστος αριθμός: 10 παιδιά (Κάθε παιδί συνοδεύεται μόνον από έναν ενήλικα)

∆εν γίνονται κρατήσεις θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η αγορά εισιτηρίων για τα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης γίνεται αποκλειστικά στην είσοδο του Μουσείου και ΟΧΙ με ηλεκτρονική έκδοση (e–ticket).

Φωτό: wigreenfire. org

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.