Νέες κυκλοφορίες βιβλίων από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Νέες κυκλοφορίες βιβλίων από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Σας παρουσιάζουμε το πέμπτο εκδοτικό μας πρόγραμμα για το Β′ εξάμηνο του 2019, που θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου.

Ο νέος Σπασίκλας Νο 14 είναι εδώ και θα γίνει ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ με την κυκλοφορία του, καθώς και τον ερχομό του Τζεφ Κίνι στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο!

Σε αυτό το εκδοτικό έρχονται επανεκδόσεις αγαπημένων κλασικών έργων, με τη βασίλισσα του αστυνομικού μυθιστορήματος, Άγκαθα Κρίστι, να κυριαρχεί με ακόμα 10 τίτλους, αλλά και το πολυαναμενόμενο βιβλίο Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ του νομπελίστα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

Στην κατηγορία των Γενικών Γνώσεων βρίσκουμε τον πατέρα Ανδρέα Κονάνο με το βιβλίο συμβουλών του προς τους γονείς ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!, που κυκλοφορεί σε 1η έκδοση 10.000 αντιτύπων, καθώς επίσης και το βιβλίο ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, που κυκλοφορεί μαζί με άλλους δύο ενδιαφέροντες τίτλους Ιστορίας.

 
 
 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.